Στερεά Ελλάδα: Καγκελόπορτα σχολείου καταπλάκωσε 12χρονο μαθητή! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στερεά Ελλάδα: Καγκελόπορτα σχολείου καταπλάκωσε 12χρονο μαθητή!

Από καθαρή τύχη δεν έχασε την ζωή του 12χρονος μαθητής στο Μουσικό Σχολείο Άμφισσας - Επιτακτική ανάγκη να ελεγχθούν όλα τα σχολικά κτίρια σε όλη τη Στερεά...

Την ώρα που το παιδί ήταν στο σχολείο έπεσε η μεγάλη κεντρική πόρτα του κτιρίου και καταπλάκωσε τον μαθητή τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Ο άτυχος 12χρονος, που είναι γιος Προϊσταμένου Δημοτικού Υπαλλήλου, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Άμφισσας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας... Από τύχη δεν παρέσυρε και άλλο μαθητή!

Όπως αναφέρει το fokidatv.blogspot.gr το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας στεγάζεται στο κτίριο του ΕΟΜΜΕΧ όπου λειτουργούσε για πολλά χρόνια το ΤΕΙ Άμφισσας. Κατά την μεταφορά του έγιναν γιορτές και πανηγύρια... άλλωστε μόνον η σίτιση των μαθητών του Σχολείου κοστίζει 140.000 ευρώ ετησίως...

Εκτιμάται λοιπόν ότι όφειλαν να έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητοι έλεγχοι πριν την μετεγκατάσταση.

Προφανώς θα ζητηθούν ευθύνες αρμοδίως και εικάζουμε ότι θα υπάρξει κινητικότητα από συναφείς φορείς και Συλλόγους... το βέβαιο είναι πως επιβάλλεται, είναι άμεση ανάγκη να ελεγχθούν όλα τα Σχολικά κτίρια σε όλη τη Στερεά προκειμένου να είναι ασφαλή τα παιδιά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA