Χαλκίδα: Εφιάλτης για 64χρονη στην οδό Αντωνίου! Την χτύπησαν και την έσυραν στον δρόμο για να της πάρoυν την τσάντα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Εφιάλτης για 64χρονη στην οδό Αντωνίου! Την χτύπησαν και την έσυραν στον δρόμο για να της πάρoυν την τσάντα!

Χαλκίδα: Εφιάλτης για 64χρονη στην οδό Αντωνίου! Την έσυραν στον δρόμο για να της πάρoυν την τσάντα!
Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης (15-09-2016) μια 64χρονη γυναίκα την ώρα που περπατούσε αμέριμνη στην οδό Αντωνίου, στη περιοχή του Αγίου Νικολάου, στο κέντρο της Χαλκίδας...

Δύο Χαλκιδέοι, ηλικίας 28 και 37 ετών αντίστοιχα, με τη χρήση σωματικής βίας - την χτύπησαν και την έσυραν στο δρόμο- για να της αρπάξουν την τσάντα. Η 64χρονη κατέληξε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ οι δυο δράστες κατάφεραν να διαφύγουν ωστόσο συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα:

Mετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκαν επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα:

-την σύλληψη του 28χρονου από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, καθώς και την σύλληψη του 37χρονου, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας.

Η παθούσα όπως προαναφέραμε διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή ιατρικής φροντίδας.

Σημειώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για διάπραξη ληστειών, κλοπών και παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, με τη κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν την Παρασκευή (16-09-2016) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA