Χαλκίδα: Ένας χρόνος από το μοιραίο τροχαίο του Βαγγέλη Καντούρου - Καταγγελία-φωτιά και μήνυση κατά των Χρήστο Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη για την «καταραμένη» νησίδα που έκοψε το νήμα της ζωής του 38χρονου - «Υπάρχουν φωτογραφίες που τους δείχνουν...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ένας χρόνος από το μοιραίο τροχαίο του Βαγγέλη Καντούρου - Καταγγελία-φωτιά και μήνυση κατά των Χρήστο Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη για την «καταραμένη» νησίδα που έκοψε το νήμα της ζωής του 38χρονου - «Υπάρχουν φωτογραφίες που τους δείχνουν...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Ένας χρόνος από το μοιραίο τροχαίο του Βαγγέλη Καντούρου - Καταγγελία-φωτιά και μήνυση κατά των Χρήστο Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη για την «καταραμένη» νησίδα που έκοψ
Ένας χρόνος πέρασε από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου (26-09-2015) με θύμα τον 38χρονο Βαγγέλη Καντούρο που βρήκε τραγικό θάνατο με την μηχανή του η οποία "καρφώθηκε" στη νησίδα ασφαλείας που κατασκευάστηκε πρόσφατα στο Πάρκο Ελευθερίας, στη περιοχή Ταψί Βρύση, στη Χαλκίδα - Τι αποκάλυψε η στενή φίλη της οικογένειας, Δέσποινα Αναστασιάδου στο EviaZoom.gr - πάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τον Βασίλη Καθαροσπόρη και τον Χρήστο Παγώνη να τοποθετούν κώνους στο σημείο που χάθηκε ο άτυχος 38χρονος, δύο ώρες μετά το ατύχημα."

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου (26-09-2015), όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 38χρονος, εξετράπη δεξιά της πορείας της και προσέκρουσε στη νησίδα ασφαλεία που βλέπετε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμο ο οδηγός της. 

Σημειώνεται ότι το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό λόγω της βροχής που έπεφτε, ενώ στο σημείο γίνονταν έργα του Δήμου Χαλκιδέων.
Σε αυτή την νησίδα έπεσε με την μηχανή του, ο Βαγγέλης Καντούρος...

Η στενή φίλη της οικογένειας, ονόματι, Δέσποινα Αναστασιάδου είχε αποκαλύψει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr ότι η οικογένεια Καντούρου θα καταθέσει μήνυση-αγωγή κατά παντός υπευθύνου αλλά και προσωπικά κατά του δημάρχου Χαλκιδέων, Χρήστου Παγώνη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων, Βασίλη Καθαροσπόρη. 

Όπως είπε, υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τον Βασίλη Καθαροσπόρη και τον Χρήστο Παγώνη να τοποθετούν κώνους στο σημείο που χάθηκε ο άτυχος 38χρονος, δύο ώρες μετά το ατύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ"Είχα έρθει έτοιμη στο δημοτικό συμβούλιο να μιλήσω για αυτό το θέμα γιατί κυκλοφορώ σε αυτό το δρόμο 20 φορές την ημέρα. Έχω ένα παιδί που κυκλοφορεί με το μηχανάκι και δεν το θυσιάζω σε καμια δημοτική αρχή και τεχνική υπηρεσία. Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά παντός υπευθύνου, κατά της Δημοτικής Αρχής και του Χρήστου Παγώνη και περισσότερο του Αντιδημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη" όπως είπε κ. Αναστασιάδου και συνέχισε: Η κοροιδία που υπήρξε ειδικά στο θέμα του κ. Καντούρου είναι φοβερή. Ήρθαν στις 9 η ώρα, ήμουν μπροστά... Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τον κ. Καθαροσπόρη να τοποθετεί μαζί με τον δήμαρχο, κώνους."
Η Δέσποινα Αναστασιάδου ανέφερε επίσης: "Και όχι μόνο έβαλαν κώνους, αλλά καπηλεύτηκαν και το νεκρό και έλεγαν λόγια εναντίον του Άκη (σ.σ. Βαγγέλη Καντούρο). Και τώρα θα μου πουν ότι μέσα στο συμβούλιο, επειδή θα ζητάγαμε να δικαιωθεί η μνήμη του, καπηλευόμαστε το αίμα του!

Φοβούνται να ακούσουν την αλήθεια γιαυτό είχαν κλειστά τα αυτιά τους. Πρώτη φορά στη ζωή μου ήρθα να ακούσω το δημοτικό συμβούλιο και ελικρινά ντρέπομαι για τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της πόλης μας" κατέληξε η κ. Αναστασιάδου.
Η είδηση του θανάτου του 38χρονου Βαγγέλη Καντούρου έπεσε σαν "βόμβα" στη πόλη της Χαλκίδας και άμεσα στο σημείο μαζεύτηκε πλήθος κόσμου για να ανάψει κεριά στη μνήμη του θύματος. Μάλιστα πολλοί απο αυτούς δεν συγκράτησαν τον θυμό τους και εξαπέλυσαν ύβρεις και χαρακτηρισμούς κατά της Δημοτικής Αρχής και των εργατών που βρέθηκαν στο σημείο, όπως "είστε δολοφόνοι" κ.α.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΝΤΟΥΡΟΣ
Ο άτυχος Βαγγέλης Καντούρος...

Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση–αγωγή κατά του Παγώνη και του Καθαροσπόρη - Υπάρχουν φωτογραφίες που τους δείχνει να τοποθετούν κόνους λίγη ώρα μετά το δυστύχημα (ΒΙΝΤΕΟ)
Βασίλης Καθαροσπόρης - Χρήστος Παγώνης...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Αυτός είναι ο αδικοχαμένος 38χρονος Βαγγέλης Καντούρος που σκοτώθηκε στο Πάρκο Ελευθερίας - Την Τρίτη η κηδεία του (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Καθαροσπόρης σε Μιτζιφίρη στο δημοτικό συμβούλιο: «Άντε γ@μήσου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Προκλητικός ο Χ. Παγώνης απέφυγε κάθε συζήτηση για το θανατηφόρο τροχαίο του Β. Καντούρου - «Η ψυχούλα του είναι κάπου εδώ, Δεν φαίνεται να υπάρχουν ευθύνες» - Ζεμπίλης: «Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες! Τι φοβάται άραγε ο Δήμαρχος;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα: Αυτή είναι «καταραμένη» νησίδα που έκοψε το νήμα της ζωής του 38χρονου Βαγγέλη - «Είστε δολοφόνοι» φώναζαν οι κάτοικοι (ΦΩΤΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση – αγωγή κατά του Χρήστου Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA