Χαλκίδα: Ισόβια στον «μαϊμού» γιατρό με τη Φεράρι - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ισόβια στον «μαϊμού» γιατρό με τη Φεράρι - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Χαλκίδα: Ισόβια στον «μαϊμού» γιατρό με τη Φεράρι - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με την Μάρα Ζαχαρέα έπαιξε το ρεπορτάζ και το βίντεο του EviaZoom.gr σχετικά με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ευβοίας στον «μαϊμού» γιατρό Γιάννη Καστάνη (δείτε ΕΔΩ) που επί 13 ολόκληρα χρόνια διατελούσε γιατρός και διευθυντής στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου, έχοντας πλαστό πτυχίο...

Όπως θα δείτε στο δελτίο μεταδόθηκαν καρέ-καρέ οι αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε η κάμερα του EviaZoom.gr όπως επίσης και οι δηλώσεις του δικηγόρου του 58χρονου, Πέτρου Μαντούβαλου ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr μετά το τέλος της δίκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ STAR 

Ο "γιατρός με τη Φεράρι" υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι το πτυχίο του ήταν πλαστό και ότι έκανε κανονικά το αγροτικό του, όπως όλοι οι γιατροί. Είπε ότι έδωσε κανονικά εξετάσεις και ότι πέρασε με υψηλό βαθμό στην Αθήνα.

Το δικαστήριο που τον καταδίκασε σε ισόβια, βασίστηκε στην απάτη κατά του ελληνικού Δημοσίου. Κι αυτό γιατί, όλα αυτά τα χρόνια -13 χρόνια- που ήταν διευθυντής στο νοσοκομείο της Σκύρου, πήρε 667.000 ευρώ! Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, καταδικάστηκε για απάτη σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.

Το δικαστήριο επέβαλε ισόβια και στον συνεργάτη του, Βασίλη Κανάκη, ο οποίος βρίσκεται στη Τζαμάικα (!) και εκπροσώπήθηκε στη δίκη από τον δικηγόρο του. Πρόκειται για στενό συνεργάτη του Γιάννη Καστάνη που παρουσιαζόταν ως ακτινολόγος ενώ ήταν παρά μόνο ένας φωτογράφος. 
Δικηγόρος του Γιάννη Καστάνη είναι ο Πέτρος Μαντούβαλος ο οποίος δήλωσε στο EviaZoom.gr: "Ήταν μια αυστηρή αλλά δίκαιη απόφαση. Την αποδεχόμαστε. Βεβαίως οι βλάβες κατά του δημοσίου πρέπει να τιμωρούνται και βεβαίως γιαυτό υπάρχουν και οι εφέσεις για να τα χρησιμοποιούν οι κατηγορούμενοι. Αυτό θα κάνουμε, αποχωρούμε ικανοποιημένοι από την διαδικασία και στο εφετείο θα τα ξαναπούμε".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: «Έχω πτυχίο, είμαι αθώος» τόνισε σε δημοσιογράφο του EviaZoom ο ψευτογιατρός της Σκύρου Γιάννης Καστάνης - Ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία (ΒΙΝΤΕΟ) 

  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA