Χειροπέδες στον Στέφανο Χίο μετά από μήνυση του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη - Το μήνυμα του δημοσιογράφου για την σύλληψη του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χειροπέδες στον Στέφανο Χίο μετά από μήνυση του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη - Το μήνυμα του δημοσιογράφου για την σύλληψη του (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας "Μακελειό" συνελήφθη έξω από το σπίτι του το μεσημέρι της Τρίτης (20-09-2016) και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα...

Όπως έγραψε ο ίδιος στο makeleio.gr, αστυνομικοί της ασφάλειας τον περίμεναν έξω από το σπίτι του και του ανακοίνωσαν ότι συλλαμβάνεται μετά την μήνυση που υπέβαλε ο Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης. 


Αιτία της μήνυσης αποτέλεσε ένα προσβλητικό δημοσίευμα της εφημερίδας του Στέφανου Χίου, ο οποίος πριν από λίγο φωτογράφησε τον εαυτό του μέσα στο περιπολικό που τον μετέφερε στη ΓΑΔΑ και δημοσίευσε την φωτογραφίαπου βλέπετε.
makel-1
"Εύχομαι να περάσω καλά. Η αστυνομία ήταν πάντα ευγενής. Πάω να ακούσω ποιο κυβερνητικό κάθαρμα μου την έστησε. Δημοκρατία επί ΣΥΡΙΖΑ. Να την απολαύσουμε" έγραψε ο ίδιος στην ιστοσελίδα του, σχολιάζοντας τη σύλληψή του, ενώ λίγο πριν έγραψε:

"Με το κεφάλι ψηλά αντέδρασε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr, Στέφανος Χίος, κατά τη διάρκεια της σύλληψής έξω από το σπίτι του, το μεσημέρι της Τρίτης. Οι άνδρες που τον πλησίασαν φορούσαν πολιτικά ρούχα. Τον πλησίασαν και όταν τους ρώτησε ποιοι είναι, του είπαν από την Κρατική Ασφάλεια. «Ποιά ασφάλεια;» Ρώτησε ο δημοσιογράφος. Και του απάντησαν «από την προστασία υπηρεσίας του πολιτεύματος». «Είστε δηλαδή ΣΥΡΙΖΟφρουροί», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε λέγοντας: «Πείτε στα αφεντικά της εξουσίας ότι δεν τους φοβάμαι και δεν λυγίζω».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA