Εισαγγελία Εφετών: Παύθηκε ο Ντογιάκος λίγες μέρες μετά την επανεκλογή του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εισαγγελία Εφετών: Παύθηκε ο Ντογιάκος λίγες μέρες μετά την επανεκλογή του!

Μια απροσδόκητη εξέλιξη σημειώθηκε, μετά την εκλογή του Ισίδωρου Ντογιάκου στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών...

Η εξέλιξη αυτή έρχεται 20 μέρες μετά την επανεκλογή του ως προϊστάμενος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές της δικαιοσύνης, όπου συγκέντρωσε το 48% των ψήφων των συναδέλφων του.

Ενώ ο Ισίδωρος Ντογιάκος που είχε πειθαρχική καταδίκη από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου για προσβολή της Προέδρου του ανωτάτου δικαστηρίου, κατέβηκε στις εκλογές με άδεια του ανωτάτου δικαστηρίου προς το οποίο είχε γραπτώς υποβάλει σχετικό ερώτημα, εντούτοις σήμερα του επιδόθηκε η απόφαση πειθαρχικής καταδίκης με αποτέλεσμα να εκπέσει της θέσης του και να παύσει να εκτελεί στο εξής καθήκοντα προϊσταμένου στην Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας.

Η επίδοση της απόφασης στον εισαγγελικό λειτουργό δημιουργεί νέα δεδομένα στο χώρο της Εισαγγελίας Εφετών, καθώς είναι η πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ ακόμα παραμένει άγνωστο αν οι εκλογές θα επαναληφθούν ή αν προϊστάμενος θα μείνει ο αναπληρωτής του Αντώνιος Λιώγας που στην εκλογική αναμέτρηση για την επιλογή προϊσταμένου ήρθε δεύτερος. 

Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA