Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με τον Πεδουλάκη - Οι φωνές ακούστηκαν σε όλο το ΟΑΚΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με τον Πεδουλάκη - Οι φωνές ακούστηκαν σε όλο το ΟΑΚΑ

Σε σκηνικό τεράστιας έντασης φέρεται να παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο της σχέσης του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Πεδουλάκη - Ο καυγάς ακούστηκε από ανθρώπους της… ομάδας που έπαιζε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ...

Κάτι παραπάνω από θερμό παρουσιάζεται το επεισόδιο με το οποίο σφραγίστηκε το «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, οι τόνοι στη μεταξύ τους συζήτηση το απόγευμα της Τρίτης ανέβηκαν για τα καλά.

Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που οι φωνές από την αίθουσα του ΟΑΚΑ φέρονται να έγιναν αντιληπτές από τους ανθρώπους της Ζολνόκι, της ομάδας που αντιμετώπιζε η ΑΕΚ και ετοιμαζόταν την ίδια ώρα να βγει στο παρκέ. Κατά τις ίδιες πηγές μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν τόσο έξαλλος, που κλωτσούσε καρέκλες στον περιβάλλοντα χώρο.

Σημειώνεται πάντως ότι από τον Παναθηναϊκό Superfoods διαψεύδονται οι συγκεκριμένες πληροφορίες και τονίζεται ότι και τεχνικά είναι αδύνατο να έγινε αντιληπτό κάτι τέτοιο από τους Ούγγρους, αφού τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων είναι πολύ μακριά από εκείνο το σημείο. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA