Φρικτό τροχαίο στο δρόμο Χαλκίδας - Βασιλικού: Ώρες αγωνίας για τον 46χρονο μοτοσυκλετιστή που ακρωτηριάστηκε και στα δυο πόδια! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φρικτό τροχαίο στο δρόμο Χαλκίδας - Βασιλικού: Ώρες αγωνίας για τον 46χρονο μοτοσυκλετιστή που ακρωτηριάστηκε και στα δυο πόδια!

Φρικτό τροχαίο στο δρόμο Χαλκίδας - Βασιλικού: Ώρες αγωνίας για τον 46χρονο μοτοσυκλετιστή που ακρωτηριάστηκε και στα δυο πόδια!
Σοκαρισμένοι από τις εικόνες οι αυτόπτες μάρτυρες! Το φρικτό τροχαίο σημειώθηκε στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής (02-10-2016) στο 6ο χλμ Χαλκίδας - Βασιλικού έξω από το "Φυτώριο Κούτρας" με θύμα τον 46χρονο μοτοσυκλετιστή, ονόματι, Οδυσσέα Βαβουλιώτη, που υπεβλήθη σε πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση μετά τον ακρωτηριασμό που υπέστη και στα δυο πόδια...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 46χρονος κινούνταν με το μηχανάκι του προς Χαλκίδα, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το δίκυκλο να ανατραπεί και ο οδηγός να τραυματιστεί βαριά.

Ο 46χρονος που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και υποβλήθηκε άμεσα σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη προκειμένου να σώσουν τα κάτω άκρα του που ακρωτηριάστηκαν. 

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA