Αρτάκη: Θρίλερ με τον ένοπλο ληστή που κλείδωσε επτά γυναίκες στο υπόγειο της τράπεζας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αρτάκη: Θρίλερ με τον ένοπλο ληστή που κλείδωσε επτά γυναίκες στο υπόγειο της τράπεζας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Στα πρώτα θέματα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10-11-2016) η είδηση με την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (09-11-2016) στην Τράπεζα Πειραιώς στη Νέα Αρτάκη...

Το ρεπορτάζ μετέδωσε ο Μιχάλης Τσοκάνης ενώ έπαιξαν και πλάνα από το αποκλειστικό βίντεο του EviaZoom.gr.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο 34χρονος εισέβαλε το μεσημέρι της Τετάρτης (09-11-2016) στην Τράπεζα Πειραιώς που βρίσκεται επί της οδού, Εθνικής Αντιστάσεως 66, και υπό την απειλή όπλου (καλάσνικοφ) ανάγκασε τους υπαλλήλους να του δώσουν όσα χρήματα βρίσκονταν στα ταμεία και στο χρηματοκιβώτιο της τράπεζας.

Συγκεκριμενα ακινητοποίησε έξι γυναίκες υπαλλήλους και μία πελάτισσα που ήταν στο χώρο τους οποίους κλείδωσε στη συνεχεια σε υπόγειο χώρο της τράπεζας.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης που είχε στην κατοχή του και ένα ψεύτικο όπλο, κατάφερε να αποσπάσει 306.275 ευρώ, τα οποία έβαλε σε δυο σάκους και στη συνέχεια κινήθηκε προς την έξοδο της τράπεζας.

Ωστόσο, για κακή του τύχη, είχε ενεργοποιηθει ο κρυφος συναγερμος της τραπεζας και μόλις βγήκε έξω και επιχείρησε να επιβιβαστεί σε μοτοσικλέτα, τον περικύκλωσαν αστυνομικοί οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Από τον έλεγχο που έγινε στα σακίδια βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν: απομίμηση χειροβομβίδας, αλεξίσφαιρο γιλέκο και διάφορα είδη ρουχισμού - αμφίεσης. Παράλληλα, κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα, η οποια ηταν ιδιοκτησίας του δράστη, ενώ το χρηματικό ποσό αποδόθηκε στη διευθύντρια του υποκαταστήματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA