Καστέλλα Ψαχνών: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του 33χρονου αγρότη Βαγγέλη Σαλή που «έσβησε» από δηλητηρίαση - «Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου αυτοκτόνησε» ξεσπά η μάνα του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καστέλλα Ψαχνών: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του 33χρονου αγρότη Βαγγέλη Σαλή που «έσβησε» από δηλητηρίαση - «Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου αυτοκτόνησε» ξεσπά η μάνα του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του 33χρονου αγρότη, Βαγγέλη Σαλή που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης (24-05-2016) (δείτε ΕΔΩ) πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού μέσα στο χωράφι που διατηρούσε στη Καστέλλα Ψαχνών...

Το θλιβερό περιστατικό αποκαλύφθηκε περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης (24-05-2016). Ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός στο χωράφι που διατηρεί στο χωριό, από τον ξάδερφο του, πάνω σε μια καρότσα, ενώ στο σημείο βρέθηκε και μια φιάλη με φυτοφάρμακο, την οποία φέρεται να την κατανάλωσε ο νεαρός αγρότης, όπως ανέφερε και η δικογραφία που σχημάτισε η αστυνομία.
Η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια ωστόσο, οι συγγενείς του, που περνούν δύσκολες ώρες, επιμένουν πως δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει και ζητούν να "λάμψει η αλήθεια",όπως λένε.

Ο αδερφός του Αντώνης και η μητέρα του Μαρία βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Tatiana Live ζητώντας απαντήσεις.

“Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου αυτοκτόνησε”, υποστηρίζει η μητέρα στην εκπομπή η οποία ήταν μαζί του συνεχώς. Μέχρι και την προηγούμενη μέρα που βρέθηκε το πτώμα είχαν πάει μαζί στην λαϊκή.

Ο Βαγγέλης, όπως υποστηρίζει η μητέρα του, δεν είχε καμία στεναχώρια το τελευταίο διάστημα και ούτε είχε κάποιο πρόβλημα με κάποιον. "Όλοι τον αγαπούσαν", αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA