ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Χαλκίδα: Επαγγελματίες διαρρήκτες «μπούκαραν» στα Goody's - Έκοψαν τα καλώδια του ΟΤΕ για να μη χτυπήσει ο συναγερμός! (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Επαγγελματίες διαρρήκτες «μπούκαραν» στα Goody's - Έκοψαν τα καλώδια του ΟΤΕ για να μη χτυπήσει ο συναγερμός! (ΦΩΤΟ)
Επαγγελματική διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (01-11-2016) στο κατάστημα Goody's που βρίσκεται στην Λ.Βουδούρη 12, στην παραλία της Χαλκίδας...

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, οι άγνωστοι δράστες έκοψαν τα καλώδια του ΟΤΕ που βρίσκονταν έξω από την επιχείρηση, για να μη χτυπήσει ο συναγερμός και εισέβαλαν στο κατάστημα παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από το ταμείο (περίπου 1.000 ευρώ) και στη συνέχεια έφυγαν σαν κύριοι.

Το σοκ για την ιδιοκτήτρια που πήγε στο κατάστημα το πρωί ήταν μεγάλο ενώ ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Χαλκίδας και συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα από το χώρο.

Αποκάλυψη: Εύπορη ηλικιωμένη γυναίκα έκανε μήνυση στον Εισαγγελέα της Χαλκίδας Βασίλη Βασιλάκη (Παραγυιό) - «Ήρθε σπίτι μου και ζητούσε να του δείξω τα βιβλιάρια τραπέζης...» (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για την 70χρονη Ελένη Μανιάτη από τη Σκύρο, η οποία μήνυσε τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, Βασίλη Βασιλάκη-Παραγυιό (φωτο...