Χαλκίδα: «Έσβησε» ο Δημήτρης Βαρσαμάς που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο με την μηχανή του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: «Έσβησε» ο Δημήτρης Βαρσαμάς που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο με την μηχανή του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: «Έσβησε» ο Δημήτρης Βαρσαμάς που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο με την μηχανή του - Δείτε πότε θα γίνει η κηδεία του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 22χρονος Δημήτρης Βαρσαμάς που νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από το σφοδρό τροχαίο (δείτε ΕΔΩ) που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή (13-11-2016) στο 1ο χλμ Εθνικής Οδού Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης...

Αυτοκίνητο είχε κάνει ελιγμό από το πάρκινγκ του αρτοζαχαροπλαστείου "Μιτάφης" και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να κατευθυνθεί προς Αρτάκη, ωστόσο εκείνη την στιγμή περνούσε από το σημείο ο 22χρονος μοτοσυκλετιστής που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα προς Χαλκίδα. 

Ακολούθησε σφοδρή σύγκρουση με τον 22χρονο να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι και να πέφτει αιμόφυρτος στην άσφαλτο, ενώ ο 26χρονος την γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

Μετά από 12 μέρες νοσηλείας ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους του. Η κηδεία του θα γίνει στις 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (28-11-2016) στον Ιερό Ναό της Θεοτόκου στα Φύλλα.

Δείτε εικόνες και βίντεο που κατέγραψε αποκλειστικά η κάμερα του EviaZoom.gr από το σημείο που σημειώθηκε το τραγικό ατύχημα.

ΒΙΝΤΕΟ

 
Ο Δημήτρης Βαρσαμάς...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA