ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Χαλκίδα: Με εντολή Παγώνη συνελήφθη δημότης που πήγε στο γραφείο του να διαμαρτυρηθεί για τα σκουπίδια!

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του! Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στο Δημαρχείο της πόλης (οδό Ληλαντίων)...

Ένας απλός δημότης από το Αφράτι, ονόματι, Παναγιώτης Κονανάς, μετέβη στο δημαρχείο και ζήτησε να συναντηθεί προσωπικά με τον δήμαρχο για να διαμαρτυρηθει για την κατάσταση που επικρατεί στο Αφράτι με τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι υπάλληλοι του Δήμου του είπαν ότι ο δήμαρχος έλειπε, ωστόσο ο ίδιος δεν τους πίστεψε και πήγε ο ίδιος στο γραφείο του δημάρχου όπου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δήμαρχο. 

Εκεί επικράτησε ένταση ανάμεσα τους και άμεσα στο δημαρχείο μετέβησαν αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας, οι οποίοι με εντολή του Χ. Παγώνη, συνέλαβαν τον δημότη.

Ο Παναγιώτης Κονανάς βρέθηκε ξαφνικά με χειροπέδες και οδηγήθηκε στο κρατητήριο, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Αποκάλυψη: Εύπορη ηλικιωμένη γυναίκα έκανε μήνυση στον Εισαγγελέα της Χαλκίδας Βασίλη Βασιλάκη (Παραγυιό) - «Ήρθε σπίτι μου και ζητούσε να του δείξω τα βιβλιάρια τραπέζης...» (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για την 70χρονη Ελένη Μανιάτη από τη Σκύρο, η οποία μήνυσε τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, Βασίλη Βασιλάκη-Παραγυιό (φωτο...