ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Αποκάλυψη για τον Δήμο Χαλκιδέων: 12.000 ευρώ έχει πληρώσει μέχρι στιγμής ο ΔΟΑΠΠΕΧ για την «συναυλία των Onirama» και το «Παραμυθοχωριό» (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Ένα κάρο χρήματα έχει δώσει ο ΔΟΑΠΠΕΧ για το «Παραμυθοχωριό» και την «συναυλία των Onirama» που πραγματοποιήθηκε στις 15-12-16 (δείτε ΕΔΩ) στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην Χαλκίδα...

Θυμίζουμε ότι η Λίλιαν Ζλακώνη είχε δηλώσει στο EviaZoom.gr
(δείτε ΕΔΩ) πως ο Δήμος Χαλκιδέων και ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν θα δώσουν ούτε μισό ευρώ στους Onirama, ωστόσο όπως αποκαλύπτει σήμερα το EviaZoom.gr, ο ΔΟΑΠΠΕΧ πλήρωσε μόνο για τον φωτισμό και τον ήχο της εκδήλωσης το ποσό των 1.600 ευρώ. Σύμφωνα με τις δαπάνες που έχουν αναρτηθεί στο πρόγραμμα Διαύγεια, έχουν δοθεί μέχρι στιγμής 12.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

MUSICMANIA: 1600 ΕΥΡΩ

 ΚΙΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: 1426 ΕΥΡΩ
 ΦΡΑΓΓΙΑΣ Η. & ΣΙΑ Ε.Ε.: 372 ΕΥΡΩ
 ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α. & Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε.: 388 ΕΥΡΩ
 ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΟΘΩΝΑΣ: 4712 ΕΥΡΩ
 ΠΕΡΓΑΜΑΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ: 999 ΕΥΡΩ
ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΟΘΩΝΑΣ: 1488 ΕΥΡΩ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: 694 ΕΥΡΩ
ΣΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ: 314 ΕΥΡΩ

Αποκάλυψη: Εύπορη ηλικιωμένη γυναίκα έκανε μήνυση στον Εισαγγελέα της Χαλκίδας Βασίλη Βασιλάκη (Παραγυιό) - «Ήρθε σπίτι μου και ζητούσε να του δείξω τα βιβλιάρια τραπέζης...» (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για την 70χρονη Ελένη Μανιάτη από τη Σκύρο, η οποία μήνυσε τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, Βασίλη Βασιλάκη-Παραγυιό (φωτο...