Απόλλων Πάτρας - Κύμη 75-60: Ομάδα «φάντασμα» στην Περιβόλα - Γλίτωσε την συντριβή στο τέλος! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απόλλων Πάτρας - Κύμη 75-60: Ομάδα «φάντασμα» στην Περιβόλα - Γλίτωσε την συντριβή στο τέλος!

Χωρίς να προβληματιστεί και χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο Απόλλων Πάτρας επικράτησε εύκολα της Κύμης (75-60) που ήταν... σκιά του εαυτού της στην Πάτρα για 20΄ - Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου παρέμεινε χωρίς έκτος έδρας νίκη το 2016...

Η ομάδα του Κώστα Μέξα μπήκε «καυτή» στο ματς και έχτισε από νωρίς διψήφια διαφορά (28-15 στο 10'), έχοντας 4/7 3π., με τον Τάιλερ Καλινόσκι να έχει... κέφια (13π. στο δεκάλεπτο). Στη δεύτερη περίοδο η κατάσταση δεν άλλαξε, οι Πατρινοί «φόρτσαραν» ακόμα περισσότερο και ολοκλήρωσαν το ημίχρονο με... σχεδόν double score (49-25 στο 20'). Σε εκείνο το σημείο η Κύμη είχε 13 λάθη, ήταν άστοχη και δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των «μελανόλευκων».

Ο Μέξας στην επανάληψη προσπάθησε να διαχειριστεί τη διαφορά, αλλά οι φιλοξενούμενοι «έσφιξαν» την άμυνά τους, βρήκαν σκορ (επιμέρους 9-23) και μείωσαν στο 30' (58-48), δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Κύμη ήταν φανερά βελτιωμένη, όμως οι παίκτες του Απόλλωνα δεν της επέτρεψαν να πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Η διαφορά ήταν σταθερά στους 10+π. και η ομάδα από την Πάτρα έφτασε στη νίκη (75-60).

O Σοφοκλής Σχορτσανίτης ήταν στο γήπεδο, είδε τον Απόλλωνα να κερδίζει εύκολα την Κύμη και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με το νέο έτος. Η ομάδα της Πάτρας πήρε την τέταρτη νίκη της σε 12 αγώνες της Stoiximan.gr Basket League και κοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον, την ώρα που ο Τάιλερ Καλινόσκι συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Τα Δεκάλεπτα: 28-15, 49-25, 58-48, 75-60

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA