Γιορτινός Διαγωνισμός EviaZoom.gr: Τρεις τυχεροί/ές θα κερδίσουν ένα τραπέζι δύο ατόμων με πλήρες γεύμα στην ψαροταβέρνα «Απάνεμο» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Γιορτινός Διαγωνισμός EviaZoom.gr: Τρεις τυχεροί/ές θα κερδίσουν ένα τραπέζι δύο ατόμων με πλήρες γεύμα στην ψαροταβέρνα «Απάνεμο»

Το EviaZoom.gr σας κάνει το τραπέζι!

Τρεις τυχεροί/ές θα κερδίσουν ένα τραπέζι δύο ατόμων με πλήρες γεύμα στην ψαροταβέρνα «Απάνεμο»

Ο διαγωνισμός μόλις άρχισε και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 9:00 το πρωί, όπου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των 3 τυχερών από την σελίδα του EviaZoom.gr στο Facebook, μετά από κλήρωση που θα διενεργηθεί.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι Like, σχόλιο και Share στη φωτογραφία για να αυξήσετε τις συμμετοχές σας!

Οι νικητές θα επισκεφθούν απλά την ψαροταβέρνα «Απάνεμο» στην Εθνικής Συμφιλίωσης 78, Χαλκίδα, (22210 22614) και δίνοντας μόνο τα στοιχεία τους, θα απολαύσουν ένα δωρεάν πλήρες γεύμα δυο ατόμων, με ελεύθερη επιλογή καταλόγου (θαλασσινά, ψάρια, κρασί, μπύρες).
Γιορτινός Διαγωνισμός EviaZoom.gr: Τρεις τυχεροί/ές θα κερδίσουν ένα τραπέζι δύο ατόμων με πλήρες γεύμα στην ψαροταβέρνα...
Δημοσιεύτηκε από EviaZoom.gr στις Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA