ΓΣ Κύμης - ΠΑΟΚ: Με Πέινερς στην Χαλκίδα οι Θεσσαλονικείς | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΓΣ Κύμης - ΠΑΟΚ: Με Πέινερς στην Χαλκίδα οι Θεσσαλονικείς

Με τον Ζάνις Πέινερς στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου αναχώρησε ο ΠΑΟΚ οδικώς, αργά το απόγευμα, για τη Χαλκίδα και την Σαββατιάτικη αναμέτρηση, για την 9η αγωνιστική της Α1, με την Κύμη (17.00)...

Ο Λετονός γκαρντ/φόργουορντ «έβγαλε» σήμερα, για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του (σ.σ. στον αγώνα με τη Νεπτούνας στη Λιθουανία, 16/11), όλη την προπόνηση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που έφυγε από τη Θεσσαλονίκη.

Κανονικά με την ομάδα ταξίδεψαν και οι Μπράντον Τέιλορ, Αντώνης Κόνιαρης, που αποκόμισαν ενοχλήσεις (σ.σ. στους προσαγωγούς και τη μέση, αντίστοιχα, στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς με τη Βέντσπιλς). Στη συμπρωτεύουσα, αντίθετα, έμεινε ο Νίκος Καμάρας, λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς, όπως και ο τραυματίας, από την αρχή της σεζόν, αρχηγός του «Δικεφάλου», Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Στην αποστολή, συμμετέχουν αναλυτικά οι: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Μπράντον Τέιλορ, Νέναντ Μιλιένοβιτς, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Βασίλης Παπαδόπουλος, Ντάριλ Μπράιαντ, Ζάνις Πέινερς, Κιθ Κλάντον.

Οι «ασπρόμαυροι», που στοχεύουν στην τρίτη, στη σειρά, νίκη τους (σ.σ. προηγήθηκαν τα θετικά αποτέλεσμα απέναντι σε Ρέθυμνο, Βέντσπιλς), θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς, με προπόνηση αύριο το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA