“Ντου” οπαδών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί - Επιτέθηκαν σε παίκτες και Ουζουνίδη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

“Ντου” οπαδών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί - Επιτέθηκαν σε παίκτες και Ουζουνίδη

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε η "εποχή" Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό - Περίπου 50 οπαδοί του «τριφυλλιού» επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και διέκοψαν την προπόνηση της ομάδας...

Εξαγριωμένοι από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, οι φίλοι των «πρασίνων» επιτέθηκαν φραστικά σε όλους τους παίκτες, ενώ η κατάσταση ξέφυγε με τους Ιμπάρμπο, Ζέκα και Κουτρουμπή.

Στο στόχαστρο των οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Άλλοι του είπαν: ««Δεν σεβάστηκες την φανέλα που φόρεσες. Να πας στον Ολυμπιακό. Ντροπή σου» και άλλοι:

«Έχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να δείξεις έργο και να βελτιώσεις την κατάσταση. Θα πρέπει να ξέρεις ότι τα πράγματα στην ομάδα και όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι φυσιολογικά. Είναι αχούρι! Κάνουν κουμάντο άσχετοι, το ιατρικό επιτελείο είναι για γέλια, οι παίκτες όποτε θέλουν πάνε στην προπόνηση. Για εμάς είσαι... χρεωμένος γι' αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά θα περιμένουμε να δούμε την δουλειά σου. Κρίνεσαι κάθε μέρα, δεν υπάρχουν περιθώρια». 
 
Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA