Τραγωδία από έκρηξη στα everest στην πλατεία Βικτωρίας – Μία γυναίκα νεκρή, 5 τραυματίες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τραγωδία από έκρηξη στα everest στην πλατεία Βικτωρίας – Μία γυναίκα νεκρή, 5 τραυματίες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 09:20 το πρωί της Πέμπτης (01-12-2016) σε κατάστημα everest στη συμβολή της Χέυδεν με την 3η Σεπτεμβρίου. που λειτουργεί επί 24ώρου, στην πλατεία Βικτωρίας - Μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, ενώ πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν - Διαρροή φιάλης υγραερίου, εκτιμάται ως η πιθανότερη αιτία...

Νεκρή εντοπίστηκε η 42χρονη λογίστρια του καταστήματος. Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν την ώρα της έκρηξης στο γραφείο της, που βρίσκεται δίπλα στην κουζίνα, όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

 
ΒΙΝΤΕΟ

Υπάρχουν άλλοι πέντε τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Γεννηματά. Ο ένας αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, ενώ οι υπόλοιποι φέρουν τραυματισμούς από θραύσματα λόγω της έκρηξης.

Οι τέσσερις βρίσκονται στο Γενικό Κρατικό – οι τρεις αναμένεται να λάβουν άμεσα εξιτήριο ενώ ο ένας θα παραμείνει για νοσηλεία, λόγω μικρο-εγκαυμάτων, χωρίς ωστόσο η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.
Άλλος ένας τραυματίας νοσηλεύεται στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 Αθηνών, και αυτός σε καλή κατάσταση, ενώ κάποιοι άλλοι άνθρωποι που υπέστησαν μικρο-τραυματισμούς δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες σε παρακείμενο φαρμακείο και δεν θέλησαν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα την ώρα της έκρηξης βρίσκονταν περί τα 20 άτομα στο κατάστημα.

Πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα βρίσκονται στο σημείο, στη διασταύρωση μεταξύ της οδού Χέιδεν και Γ’Σεπτεμβρίου, όπου βρίσκεται το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας εστίασης.

Οι καταστροφές είναι μεγάλες, ωστόσο η πυρκαγιά περιορίστηκε στουπόγειο και οφείλεται πιθανότατα σε διαρροή φυσικού αερίου ή φιάλης υγραερίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA