Άγριο έγκλημα: 14χρονος σκότωσε το 6χρονο αγοράκι που είχε εξαφανιστεί (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγριο έγκλημα: 14χρονος σκότωσε το 6χρονο αγοράκι που είχε εξαφανιστεί (ΦΩΤΟ)

Το παιδάκι που ήταν κωφό είχε εξαφανιστεί από χθες στην Κομοτηνή - Βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο της εξαφάνισης - Πληροφορίες λένε ότι ένας 14χρονος ομολόγησε ότι το σκότωσε - Αυτή την ώρα το άψυχο σώμα του παιδιού εξετάζει ιατροδικαστής

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε το άψυχο σώμα του 6χρονου αγοριού, οι αστυνομικοί μιλούσαν για δολοφονία - Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr ένας 14χρονος τσιγγάνος φέρεται να ομολόγησε το φρικτό έγκλημα!

Ο 14χρονος φερόμενος ως δράστης που αντιμετωπίζει και εκείνος προβλήματα ακοής, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για βιασμό ενηλίκου...

Το παιδάκι είχε εξαφανιστεί από χθες, στην Κομοτηνή. Αργά το απόγευμα, ο πατέρας δήλωσε την εξαφάνιση του μικρού αγοριού. Τα χειρότερα νέα ήρθαν το μεσημέρι για την εξαφάνιση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ... Ο άτυχος μικρός βρέθηκε νεκρός, σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή από αστυνομικούς.

Νεκροψία-νεκροτομή πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο ιατροδικαστής Κομοτηνής στη σωρό εξάχρονου αγοριού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδάκι είχε ασφυκτικό θάνατο που προήλθε από στραγγαλισμό ή απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Νωρίτερα, το "Χαμόγελο του Παιδιού" είχε βγάλει "Amber Alert", στο οποίο αναφέρονταν ότι ο Σεζάλ εξαφανίστηκε στις 22/1 και ώρα 21:30 από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεζάλ ήταν κωφός. 
 
Πώς έφτασαν στα ίχνη του 14χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, κάποιοι είδαν το εξαφανισμένο παιδάκι κοντά στην Κομοτηνή και μαζί του ήταν ο 14χρονος τσιγγάνος ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 14χρονο και εκείνος, φέρεται να τους ομολόγησε τελικά ότι σκότωσε το παιδί και να τους υπέδειξε το σημείο της δολοφονίας: ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Κομοτηνής.

Πληροφορίες: xronos, fonirodopis, newsit.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA