«Έφυγε» από την ζωή η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Βιργινία Μανασάκη σε ηλικία 43 ετών - Θρήνος στη κηδεία της (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Έφυγε» από την ζωή η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Βιργινία Μανασάκη σε ηλικία 43 ετών - Θρήνος στη κηδεία της (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου η νεκρώσιμος ακολουθία για την αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Βιργινία Μανασάκη, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου... 
 
Η Αντιπεριφερειάρχης πάλευε εδώ κι έναν χρόνο με την επάρατη νόσο νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και αν και πληροφορίες έλεγαν ότι μετά την μεταμόσχευση στην οποία είχε υποβληθεί η υγεία της έδειχνε βελτίωση, τελικά δεν τα κατάφερε.
Η Βιργινία Μανασάκη γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1974 στο Ηράκλειο.

Ήταν το τρίτο παιδί του Μανώλη Μανασάκη και της Χρυσούλας Στεφανουδάκη και έχει δύο αδέρφια το Γιώργο και την Ισμήνη. Ήταν σύζυγος του Γιώργου Ταβερναράκη πολιτικού μηχανικού από το Τυμπάκι και μαζί απέκτησαν δύο γιους, το Νικόλα και τον Εμμανουήλ. 
Με λυγμούς ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, στον επικήδειο λόγο του αναφέρθηκε στο έργο και στην προσφορά της τόσο στον τομέα των απορριμμάτων όσο και στο κομμάτι της ενέργειας. Κλείνοντας είπε πως το γραφείο της θα παραμείνει ως έχει μέχρι το τέλος της θητείας της περιφερειακής αρχής. 
Μετά την εξόδιο ακολουθία, ακολούθησε νεκρώσιμη πομπή στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου και μια στάση μπροστά από τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης όπου κορυφώθηκε το κλίμα συγκίνησης.

Μάλιστα οι συγγενείς της με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, πήγαν στο γραφείο της, εκεί όπου η Βιργινία υπηρέτησε την Κρήτη.

Στην συνέχεια η πομπή κατευθύνθηκε στο νέο νεκροταφείο Ηρακλείου, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA