Ένοπλη ληστεία με θύμα Χαλκιδέο φύλακα στο εργοστάσιο της «L'OREAL» στον Αυλώνα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ένοπλη ληστεία με θύμα Χαλκιδέο φύλακα στο εργοστάσιο της «L'OREAL» στον Αυλώνα (ΦΩΤΟ)

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 3:30 περίπου τα ξημερώματα της Παρασκευής (06-01-2017) στις εγκαταστάσεις της «L'OREAL» στον Αυλώνα, με θύμα Χαλκιδέο υπαλλήλο security ο οποίος εκείνη την ώρα εκτελούσε νυχτερινή βάρδια για την φύλαξη του εργοστασίου...

Με απίστευτο θράσος και τρόπο που θυμίζει σκηνή από κινηματογραφική ταινία, επτά άτομα φορώντας κουκούλες, μπούκαραν στο εργοστάσιο, σπάζοντας την κεντρική πόρτα με το αυτοκίνητο, και υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον νεαρό φύλακα.

Οι άγνωστοι δράστες όσο και να έψαξαν δεν κατάφεραν να βρουν χρήματα, ωστόσο φεύγοντας, πήραν μαζί και το αυτοκίνητο του νεαρού Χαλκιδέου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση,

Ο νεαρός φύλακας κατήγγειλε την ληστεία στην αστυνομία, ενώ ανήρτησε και στο facebook την φωτογραφία του κλεμμένου αυτοκινήτου του γράφοντας τα εξής:

"ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ. ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΝΑ OPEL CORSA ΛΕΥΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 2016 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΧΑΟ 5196. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. (ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA