Πρωτοχρονιάτικο μακελειό στην Κωνσταντινούπολη! Ντυμένος Άγιος Βασίλης άνοιξε πυρ σε κλαμπ - 39 νεκροί! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πρωτοχρονιάτικο μακελειό στην Κωνσταντινούπολη! Ντυμένος Άγιος Βασίλης άνοιξε πυρ σε κλαμπ - 39 νεκροί! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τους 39 έφθασαν οι νεκροί από την επίθεση στο νυκτερινό κέντρο Ρέινα, ενώ 69 είναι οι τραυματίες από τους οποίους 15 ή 16 είναι ξένοι - Ο «τρομοκράτης» Αη Βασίλης εξακολουθεί να καταζητείται...

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η νέα τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όπου ένα άτομο ντυμένο Άγιος Βασίλης εισέβαλε σε πολυσύχναστο κλαμπ που βρίσκονταν περίπου 700 άτομα και άνοιξε πυρ σκοτώνοντας τουλάχιστον 39 άτομα και τραυματίζοντας άλλους 69. Ο δράστης του μακελειού που θυμίζει το Μπατακλάν στη Γαλλία, παραμένει για την ώρα ασύλληπτος.
Ο δράστης είχε ντυθεί Άγιος Βασίλης για να περνά απαρατήρητος και άνοιξε πυρ στα τυφλά σε νυχτερινό κέντρο, σκορπώντας το θάνατο.
 
Δείτε βίντεο ντοκουμέντο που τον δείχνει μέσα στο club δευτερόλεπτα μετά τους πυροβολισμούς:
Η επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης στη διάρκεια των εορτασμών για το Νέο Έτος στοίχισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους, από τους οποίους έχουν ανανωριστεί 21 και οι 15 ή 16 απ' αυτούς είναι ξένοι, ενώ ο δράστης της επίθεσης εξακολουθεί να διαφεύγει, δήλωσε σήμερα ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού. 
Ο Μουσταφά Σεζγκίν Σεϋμέν αρραβωνιάστηκε στις 21 Μαΐου. Είχε πάει στο κλαμπ με την μνηστή του η οποία τραυματίστηκε.
Συγγενείς των θυμάτων μετέβησαν στο νοσοκομείο. Αγκαλιασμένοι, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Αδυνατούν να πιστέψουν οτι απο τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τους ανθρώπους τους.  

«Οι έρευνες για να βρεθεί ο τρομοκράτης συνεχίζονται. Ελπίζω ότι θα συλληφθεί σύντομα», πρόσθεσε ο τούρκος υπουργός.
 
Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA