Χαλκίδα: Έχασε τη μάχη με τη σηψαιμία ο γιατρός! Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο του 45χρονου ορθοπεδικού Γιώργου Σφυρά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Έχασε τη μάχη με τη σηψαιμία ο γιατρός! Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο του 45χρονου ορθοπεδικού Γιώργου Σφυρά (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Έχασε τη μάχη με τη σηψαιμία ο γιατρός! Άνείπωτη θλίψη για τον θάνατο του 45χρονου ορθοπεδικού Γιώργου Σφυρά (ΦΩΤΟ)
Όπως σας ενημερώσαμε από νωρίς το απόγευμα (δείτε ΕΔΩ) πρόκειται για τον ορθοπεδικό Γιώργο Σφυρά που διατηρούσε το ιατρείο του στο κέντρο της Χαλκίδας, οδό Αβάντων 45...

Σε ηλικία 45 ετών ο άτυχος άνδρας και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού «έφυγε» από την ζωή, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, νοσηλευόταν με σηψαιμία τους τελευταίους μήνες στην εντατική του  Νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός". Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη την πόλη της Χαλκίδας και όχι μόνο.
Ο Γιώργος Σφυράς...

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 στις 13:30 εκ του Ιερού Ναού Αγίου Ταξιάρχη Χαλκίδας.

Ανακοίνωση για το θλιβερό νέο εξέδωσε και ο Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας τονίζοντας ότι αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό σε φιλόπτωχο ταμείο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA