Άνω-κάτω η Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο: Ο ΔΟΑΠΠΕΧ κλείνει τους δρόμους για το Θαλασσινό Καρναβάλι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άνω-κάτω η Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο: Ο ΔΟΑΠΠΕΧ κλείνει τους δρόμους για το Θαλασσινό Καρναβάλι

“Οπλιστείτε” με υπομονή - Δείτε τι αποφάσισε ο ΔΟΑΠΠΕΧ για το Σαββατοκύριακο...

Στα πλαίσια του σχεδιασμού και κατόπιν των τεχνικών συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν στις 21 & 22 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του «Μέγαρου Κότσικα» , λόγω των δεδομένων της πολύ μεγάλης προσέλευσης θεατών και επισκεπτών της Πόλης , κρίνεται αναγκαία η λήψη έκτακτων μέτρων, με σκοπό την καλύτερη δυνατή διοργάνωση τόσο της παρέλασης των πεζοπόρων τμημάτων το Σάββατο 25/2/2017, όσο δε ιδιαίτερα για το Θαλασσινό μας καρναβάλι, την Κυριακή 26/2, στην Χαλκίδα προτείνουμε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Α. Σάββατο 25/2/2017:

1. Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων από ώρα 08:00 εκατέρωθεν στις οδούς Μιαούλη (από το ύψος της οδού Αποστόλη), Τζιαρντίνι , Φαρμακίδου , Αγ. Γοβιού .

2. Μερική Διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Μιαούλη (από το ύψος της οδού Αποστόλη) , Τζιαρντίνι , Φαρμακίδου (έως την διασταύρωση με τον οδό Κριεζώτου), από ώρα 08:00 έως 13:00 . Εξαιρούνται τα αστικά λεωφορεία, τα ταξί , οχήματα ασφαλείας , οχήματα διοργάνωσης, οχήματα έκτακτης ανάγκης, οχήματα καθαριότητας Δήμου Χαλκιδέων και τα οχήματα τροφοδοσίας καταστημάτων .

3. Ολική Διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Μιαούλη , Τζιαρντίνι , Φαρμακίδου από ώρα 13:00 και την Αγ. Γοβιού από ώρα 13:00 και έως το πέρας της παρέλασης των καρναβαλιστών (υπολογίζεται περίπου στις 18:30).

4. Ολική Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αβάντων έως Ιατρίδου από ώρα 12:00 έως περίπου τις 23:00. Ουσιαστικά πρόκειται για την πεζοδρόμηση της Αβάντων από το ύψος Αβάντων και Βύρωνος( με εκτροπή οχημάτων στην οδό Κουκούλη προς Νεοφύτου) . Επιτρέπετε η διέλευση των οχημάτων από τις καθέτους στην Αβάντων.

Β. Κυριακή 26/2/2017

1. Δημιουργία δακτυλίου απαγόρευσης κυκλοφορίας , από ώρα 15:30 που περικλείεται από τις οδούς : Κώτσου , Παπαναστασίου, Νεοφύτου, Κατσικογιάννη, Ρεγγούκου, Μιαούλη, Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου, και Αγ. Γοβιού, εκτός από Ταξί , οχήματα ασφαλείας , οχήματα εκτάκτης ανάγκης, οχήματα καθαριότητας Δήμου Χαλκιδέων , ταξί και Αστικά .

2. Από τις ανωτέρω αναφερόμενες οδούς απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς : Κώτσου, Κατσικογιάννη, Ρεγγούκου, Μιαούλη, Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου, και Αγ. Γοβιού.

3. Απαγόρευση κυκλοφορίας στην οδό Λιάσκα και Παπαστρατή ( στην οδό Παπαστρατή επιτρέπεται η διέλευση έως τα γήπεδα του Βούρκου που χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης)

4. Παλαιά Γέφυρα: Διακοπή κυκλοφορίας από ώρα 15:30 και ταυτόχρονος αποκλεισμός με κιγκλιδώματα του Πεζοδρομίου της Βόρειας πλευράς της . Από την ώρα αυτή και μετά στην γέφυρα θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο διέλευση πεζών.

5. ΚΑΝΗΘΟΣ: Απαγόρευση κυκλοφορίας από ώρα 15:30 στις οδούς :

Α) Μακαρίου ( από Γέφυρα έως Αριστοτέλους )

Β) Αριστοτέλους ( από Μακαρίου έως Λουκιανού Καρώνη)

Γ) Μονοδρόμηση Λεωφ. Καραμανλή από παλαιά Γέφυρα έως Διασταύρωση με Νικοδήμου με κατεύθυνση προς Ριτσώνα . Σημείωση κατά το διάστημα αυτό θα δέχεται ροές από τις οδούς Θηβών και Λουκιανού Καρώνη.

Δ) Θηβών ( από το ύψος της Νικοδήμου)

Σημείωση: Η ροή των οχημάτων από Κάνηθο θα πρέπει να γίνεται μέσω Γλύφας και Υψηλής Γέφυρας

Θέσεις Στάθμευσης:

ΚΑΝΗΘΟΣ: Κλειστό Κανήθου και περιμετρικά των οδών αυτού, Ιχθυόσκαλα, οδός Μακαρίου μέχρι ροδιές, σταθμός ΟΣΕ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έναντι διοικητηρίου και περιμετρικά των οδών αυτού προς εγκαταστάσεις τέννις, Ορ. Μακρή, ΚΤΕΛ, Πάρκο Λαού, Κολυμβητήριο, Πάρκο Βούρκου και ποδηλατόδρομο προς καρνάγια, γήπεδα Βούρκου.

Τουριστικά Λεωφορεία : Σε χώρο που θα υποδείξει το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας , μετά την αποβίβαση / επιβίβαση των επιβατών σε καθορισμένο σημείο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA