Δολοφονήθηκε στη Ζυρίχη ο πρώην επικεφαλής της «ΑΓΕΤ Ηρακλής» Μανώλης Κυπριανίδης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονήθηκε στη Ζυρίχη ο πρώην επικεφαλής της «ΑΓΕΤ Ηρακλής» Μανώλης Κυπριανίδης (ΦΩΤΟ)

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του τέως επικεφαλής της «ΑΓΕΤ Ηρακλής», Μανώλη Κυπριανίδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, πυροδοτώντας πλήθος σεναρίων για το θάνατό του...

Όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός στα Νέα, οι ελβετικές αρχές ερευνούν σενάρια δολοφονίας και αναζητούν τους δράστες στην ελβετική πρωτεύουσα.

Ο Μανώλης Κυπριανίδης υπήρξε πρόεδρος και μη εκτελεστικό μέλος του οκταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της «ΑΓΕΤ Ηρακλής» μέχρι και το 2014. Μάλιστα μετά την αποχώρησή του από το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και την Ελλάδα, είχαν γραφτεί πολλά για την τύχη των εξαφανισμένων έργων τέχνης που κοσμούσαν τους τοίχους της εταιρείας.
Στο παρελθόν, ήταν επίσης επικεφαλής της καπνοβιομηχανίας «Κεράνης», αφού είχε παντρευτεί την κόρη του μεγαλομετόχου της εταιρείας, Μ. Φλέγγα. Χώρισαν όμως και μετά ο κ. Κυπριανίδης δημιούργησε δεσμό με τη γνωστή ηθοποιό Μιμή Ντενίση.

Μετά το χωρισμό τους το 2011, η Μιμή Ντενίση είχε δηλώσει: «Είναι κάποιες σχέσεις που κάνουν τον κύκλο τους. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, είχαμε μια πολιτισμένη σχέση και έτσι είναι και ο χωρισμός μας».

Ο Μ. Κυπριανίδης τέλος είχε έντονη κοσμική ζωή και οι φωτογραφίες του κοσμούσαν συχνά τις κοσμικές στήλες. Είχε μάλιστα απασχολήσει τον Τύπο για το γεγονός ότι ήταν ιδιοκτήτης της περίφημης βίλας του Ωνάση στο Λαγονήσι, όπου διέμενε επί Χούντας ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA