Νέοι μπελάδες για τον ΑΟ Χαλκίς: Απειλεί με παραίτηση ο Ελευθεριάδης αν δεν αποχωρήσουν τρία μέλη της διοίκησης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέοι μπελάδες για τον ΑΟ Χαλκίς: Απειλεί με παραίτηση ο Ελευθεριάδης αν δεν αποχωρήσουν τρία μέλη της διοίκησης

Παραμονές του αγώνα με τον Παναρκαδικό ξέσπασε «εμφύλιος πόλεμος» ανάμεσα στον πρόεδρο του ΑΟ Χαλκίς, Γιάννη Ελευθεριάδη και μέλη της διοίκησης...

Ο Γιάννης Ελευθεριάδης τόνισε στη τελευταία συνέντευξη Τύπου, πως είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί αν δεν αποχωρήσουν από την διοίκηση οι Στέφανος Σωτηρίου, Αλέκος Σιγανός και Βασίλης Πίσχινας, καθώς όπως δήλωσε, προβαίνουν συνεχώς σε συκοφαντικές δηλώσεις σε βάρος του, μετά την απόφαση που πάρθηκε να μην είναι χορηγός της ομάδας η κατασκευαστική εταιρεία "ENG".

Και όλα αυτά την ώρα που ο ΑΟ Χαλκίς βρίσκεται στην 4η θεση της βαθμολογίας πραγματοποιώντας μια εξαιρετική κούρσα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Ελευθεριάδης ανέλαβε τον ΑΟ Χαλκίς τον περασμένο Οκτώβριο, σε μια πολύ δύσκολη καμπή για την ομάδα, στην οποία μετακινήθηκαν οι περισσότεροι έμπειροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Χαλκίδας.

Η υποψηφιότητα του ήταν η μοναδική που κατατέθηκε στη γενική συνέλευση και ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη που έδωσαν το παρών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA