Οσμανλίσπορ – Ολυμπιακός 0-3: "Άλωση" και πρόκριση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Οσμανλίσπορ – Ολυμπιακός 0-3: "Άλωση" και πρόκριση!

Τον αμφισβήτησαν, αλλά... φώναξε σε όλους πως θα πρέπει να τον σέβονται...

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 μέσα στην έδρα της Οσμανλίσπορ και με το 0-0 του “Καραϊσκάκης” πήρε την πρόκριση για τους “16” του Europa League, μένοντας η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτά που έδωσαν προβάδισμα... νίκης στον Ολυμπιακό! Στο 47' ο Σεμπά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μποτία έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Ανσαριφάρντ με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Αυτό ήταν και το... παρθενικό γκολ του Ιρανού στο Europa League.

Η συνέχεια είχε... τρελό ρυθμό, με την Οσμανλί να προσπαθεί για την ισοφάριση. Στο 63' ο Γουεμπό δεν πλάσαρε σωστά μπροστά στον Λεάλι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Σεμπά, από μεριάς φιλοξενούμενων. Ο τραυματισμός του Μάρτινς ανάγκασε τον Μπέντο να περάσει στο ματς τον Ανδριούτσο, από τα πόδια του οποίου ήρθε το 0-2. Ο νεαρός “ερυθρόλευκος” γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Ελιουνούσι και Νορβηγός με κεφαλιά μέσα απ' την μικρή περιοχή “κλείδωσε” την ερυθρόλευκη πρόκριση! 
 
Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA