Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: «Μαύρη» πρωτιά για τον Δήμο Χαλκιδέων! Στην κορυφή της λίστας με τα σοβαρά εργατικά ατυχήματα στους δήμους η Σωτηρία Ρεβεζά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: «Μαύρη» πρωτιά για τον Δήμο Χαλκιδέων! Στην κορυφή της λίστας με τα σοβαρά εργατικά ατυχήματα στους δήμους η Σωτηρία Ρεβεζά (ΦΩΤΟ)

21 νεκροί και 18 σοβαρά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός των εργατικών δυστυχημάτων-ατυχημάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την διετία 2014 έως 2016...

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ξαναδημοσιεύει επικαιροποιημένη τη «μαύρη λίστα» των δυστυχημάτων-ατυχημάτων, απαιτεί να εφαρμοστεί αυστηρά τώρα η Νομοθεσία που αφορά στην Υγιεινή και Ασφάλεια στις Υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. και ζητάει αφενός τη νομοθετική κατοχύρωση του Εργατικού Ατυχήματος και αφετέρου της Επαγγελματικής Ασθένειας στους εργαζομένους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, «προς αποφυγήν και άλλων νεκρών στον βωμό της αδιαφορίας του κράτους και των Αιρετών».

Όπως θα δείτε, το σοβαρό ατύχημα (δείτε ΕΔΩ) με θύμα την 33χρονη υπάλληλο της καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων, Σωτηρία Ρεβεζά που σημειώθηκε στις 04-12-2015 στη δημοτική κοινότητα Δροσιάς, βρίσκεται στη πρώτη θέση.

Η άτυχη κοπέλα που εργαζόταν με 5μηνη σύμβαση κοινωφελούς εργασίας από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, συνόδευε το απορριμματοφόρο, όταν ξαφνικά γλίστρησε και έπεσε από το όχημα ενώ αυτό βρισκόταν σε κίνηση.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από εκεί στο Γενικό Κρατικό, όπου νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες στην εντατική μονάδα θεραπείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA