Θαλασσινό Καρναβάλι: Ιδού τα έγγραφα που έλαβαν από τον ΔΟΑΠΠΕΧ οι καταστηματάρχες για να πληρώσουν εως και 800 ευρώ ο καθένας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θαλασσινό Καρναβάλι: Ιδού τα έγγραφα που έλαβαν από τον ΔΟΑΠΠΕΧ οι καταστηματάρχες για να πληρώσουν εως και 800 ευρώ ο καθένας!

Έως και 800 ευρώ ζητάει ο ΔΟΑΠΠΕΧ από τους καταστηματάρχες της Χαλκίδας, ανάμεσα τους και ο επιχειρηματίας Κώστας Μπουζαίος, όπως σας αποκαλύψαμε χθες (δείτε ΕΔΩ)...

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ τους καλεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν εως και 800 ευρώ ο καθένας, ως χορηγία για το Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα μετά την σύσκεψη της Λίλιαν Ζλακώνη με τους καταστηματάρχες, εστάλη στον καθένα μια επιστολή την οποία υπέγραψε ο δικηγόρος Νίκος Πολλάλης, ως εκπρόσωπος της επιτροπής που καθορίστηκε στην σύσκεψη.

Όπως θα δείτε στα έγγραφα που ακολουθούν, η επιστολή περιέχει τιμοκατάλογο με προτεινόμενο χορηγικό σχήμα: 

- 120 ευρώ, για τα μαγαζιά που βρίσκονται στις περιοχές: Αβάντων, Πλατεία Αγοράς, Ελ.Βενιζέλου, Νεοφύτoυ

- 400 ευρώ (μεγάλο), 250 ευρώ (μεσαίο) και 190 ευρώ (μικρό), για τα μαγαζιά που βρίσκονται στις περιοχές: Κρηπιδώματος, Ερμού, Αγγελή Γοβιού, Αγία Παρασκευή, Λεωφόρος Μακαρίου, πλατεία Αγίου Νικολάου

- 800 ευρώ (μεγάλο), 500 ευρώ (μεσαίο), 250 ευρώ (μικρό), για τα μαγαζιά που βρίσκονται στις περιοχές: παραλιακή ζώνη και κάθετους δρόμους της παραλίας, από τον κινηματογράφο Rex εως το Mostar.

Όπως αναφέρει ο ΔΟΑΠΠΕΧ στα έγγραφα, η καταβολή χορηγίας μπορεί να γίνει με έκδοση γραμματίου είσπραξης, μέσω τραπέζας, ή με προσφορά σε είδος.

Σημειώνεται ότι οι καταστηματάρχες έπρεπε να προσφέρουν τις χορηγίες τους μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι δεν τις έχουν καταβάλλει εως τώρα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA