ΑΟ Χαλκίς: Τέλος ο Ελευθεριάδης! Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Τσαγκάρης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΟ Χαλκίς: Τέλος ο Ελευθεριάδης! Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Τσαγκάρης (ΦΩΤΟ)

ΑΟ Χαλκίς: Τέλος ο Ελευθεριάδης! Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Τσαγκάρης (ΦΩΤΟ)
Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης (02-03-2017) ο Γιάννης Ελευθεριάδης και ο Γιώργος Τσαγκάρης για το μέλλον του ΑΟ Χαλκίς...

Μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, ο Γιάννης Ελευθεριάδης αποφάσισε να αποχωρήσει από την προεδρία του ΑΟ Χαλκίς την οποία αναλαμβάνει και επίσημα ο αντιπρόεδρος και επιχειρηματίας Γιώργος Τσαγκάρης ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών διοικητής σε πολλά αστυνομικά τμήματα της Εύβοιας, αλλά και στην Ασφάλεια Χαλκίδας, ενώ τώρα είναι ιδιοκτήτης του ουζερί "Θαλάμι" στην Χαλκίδα.

Ο Γιώργος Τσαγκάρης, ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα έως το καλοκαίρι όπου θα πραγματοποιηθεί η Γενική συνέλευση για εκλογή νέας διοίκησης, θα καλύψει όλες τις οικονομικές υποχρέωσεις, που φτάνουν τις 100.000 ευρώ.

Μαζί με τον Γιάννη Ελευθεριαδη, παραιτήθηκαν επίσης ο Κώστας Σφύρλας, η Δήμητρα Βελή και το αναπληρωτικό μέλος, Δημήτρης Κουτσούκος.

Πλέον το Δ.Σ του ΑΟ Χαλκίς είναι οκταμελές και αποτελείται από τους Γιώργο Τσαγκάρη, Κώστα Αναγνωστάκη, Νίκο Κακαβά, Βασίλη Πίσχινα και Στέφανο Σωτηρίου.

Οι αναπληρωματικοί Αλέκος Σιγανός και Βασίλης Ναστογιάννης αναμένεται να καλύψουν τις θέσεις τον αποχωρούντων, ενώ άγνωστο είναι τι θα πράξει ο δικηγόρος της ομάδας και μέλος του Δ.Σ, Αλέξης Καραμάνος


Όλοι οι μετέχοντες στο Δ.Σ αποδέχθηκαν τον οικονομικό απολογισμό της διοίκησης Γιάννη Ελευθεριάδη υπογράφοντας αυτόν.

Η νέα διοίκησή υπό τον Γιώργο Τσαγκάρη θα συγκροτηθεί σε σώμα με τον αγώνα με τον Τσικλητήρα Πύλου την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Τσαγκάρης τόνισε στον δημοσιογράφο Μανώλη Βέττα:

"Είμαι συνεχιστής του πετυχημένου έργου Ελευθεριάδη που ανέλαβε μία ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και την οδήγησε στην πρώτη τετράδα, παραμένουμε φίλοι και πάντα θα μιλάμε και θα τον συμβουλεύομαι για τον ΑΟ Χαλκις. Ειμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε φίλοι σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο. 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Τσοκάνης, Μανώλης Βέττας 
(EviaZoom.gr και dinataathlitika.gr).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA