Δεντροφύτευση στην περιοχή γύρω από το Κάστρο Κανήθου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δεντροφύτευση στην περιοχή γύρω από το Κάστρο Κανήθου (ΦΩΤΟ)

Δεντροφύτευση στην περιοχή γύρω από το Κάστρο Κανήθου πραγματοποίησε την Κυριακή 26 Μαρτίου η Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων, με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών του 5ου και 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας και μελών του 1ου Συστήματος Προσκόπων Χαλκίδας...

Φυτεύτηκαν περισσότερα από 150 δέντρα (κυπαρίσσια και ευβοϊκή δρύς) στο πλαίσιο ανανέωσης των δενδρυλλίων και αντικατάστασης των ξερών δέντρων που είχαν κοπεί το προηγούμενο διάστημα.

Η δεντροφύτευση έγινε με την καθοδήγηση των υπαλλήλων της Δ/νσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, οι οποίοι παρείχαν στους μαθητές εργαλεία και οδηγίες για το πρώτο πότισμα των δέντρων. Στη δράση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης και ο εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα πρασίνου Αθ. Τριανταφύλλου. 

Μιλώντας ο δήμαρχος Χαλκιδέων στους μικρούς μαθητές επεσήμανε τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και την σπουδαιότητα κατανόησης των οφελών των δράσεων αναδάσωσης και δεντροφύτευσης, στη νέα γενιά.
Σημειώνεται ότι αντίστοιχη δράση δεντροφύτευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στις 10:00πμ στον λόφο του Μπαταργιά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA