Κύμη-Άρης: Οι αριθμοί του αγώνα και τα «ρεκόρ»! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύμη-Άρης: Οι αριθμοί του αγώνα και τα «ρεκόρ»!

Δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες μετρά η Κύμη Seajets σε αντίθεση με τον Άρη που μέσα στο 2017 δεν έχει επικρατήσει μακριά από το γήπεδό του, μετρώντας έξι σερί εκτός έδρας ήττες - Η τελευταία νίκη εκτός Θεσσαλονίκης ήταν στις 17 Δεκεμβρίου στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα Carna...

Διαβάστε τα στατιστικά που ανάρτησε ο ΕΣΑΚΕ:

Αυτή θα είναι η τέταρτη φετινή επίσκεψη του Άρη στα νησιά που έχουν εκπρόσωπο στην STOIXIMAN.GR Basket League έχοντς νικήσει στη Λευκάδα και ηττηθεί στην Κρήτη (Ρέθυμνο) και τη Ρόδο.

* Τους 300 πόντους στη λίγκα θα φτάσει ο Δημήτρης Σταμάτης αν ευστοχήσει σε ακόμα επτά. Ακόμα, θέλει πέντε ασιστ για να συμπληρώσει τις 100.

* Ο Σταύρος Τουντζιαράκης θέλει ακόμα επτά πόντους για να συμπληρώσει τους 400 στη λίγκα. Ακόμα, θα συμπλκηρώσει 100 εύστοχες ελεύθερες βολές αν ευστοχήσει σε μία ακόμα.

* Ο Τσβαντάρ Κοστόφ με δύο αμυντικά ριμπάουντ θα φτάει τα 200 ενώ θέλει πέντε εύστοχα δίποντα για τα 150 στη λίγκα.

* Με έξι ριμπάουντ ο Αλέξανδρος Σιγκούνας θα συμπληρώσει 200 στην STOIXIMAN.GR Basket League.

* Δύο ακόμα κλεψίματα θέλει ο Βασίλης Ξανθόπουλος ώστε να προσπεράσει τον Μιχάλη Πελεκάνο και να βρεθεί στην έκτη θέση των αθλητών με τα περισσότερα κλεψίματα στην ιστορία της λίγκας. Ο γκαρντ του Άρη με τα 415 κλεψίματα που έχει κάνει είναι πρώτος εν ενεργεία στη STOIXIMAN.GR Basket League.

* Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα συμπληρώσει 200 συμμετοχές στην STOIXIMAN.GR Basket League επίδοση που έχουν σημειώσει ακόμα 114 αθλητές στην 25άχρονη ιστορία της λίγκας.

* Ο Βασίλης Καββαδάς θέλει μία ακόμα εύστοχη βολή ώστε να συμπληρώσει τις 200 εύστοχες στη λίγκα. Επίσης, απέχει επτά ριμπάουντ από τα 400.

* Τέσσερις ασιστ χρειάζεται ο Θοδωρής Ζάρας ώστε να συμπληρώσει τις 200 στην STOIXIMAN.GR Basket League.

* Με ένα κλέψιμο ο Σπύρος Μούρτος θα συμπληρώσει 50 με τα χρώματα του Άρη στο πρωτάθλημα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA