Παραίτηση Κωστούλα από την Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ - Αιχμές κατά της Γεννηματά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραίτηση Κωστούλα από την Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ - Αιχμές κατά της Γεννηματά

«Άρχισαν τα όργανα» ενόψει του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης...

Με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κωστούλας, ανακοίνωσε πως υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, οι αναταράξεις εντός του κόμματος στον δρόμο για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» να αναφέρει ότι μια ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον κ. Βενιζέλο, διαφωνεί ριζικά τόσο με τους όρους που συμφωνήθηκαν, όσο και με τις επιλογές της ηγεσίας του κόμματος.

Η αρχή έγινε, με τον κ. Κωστούλα, ο οποίος ανέφερε ότι «είναι κάτι παραπάνω από σαφές πλέον ότι στο σημερινό ΠΑΣΟΚ η εκσυγχρονιστική, μεταρρυθμιστική παράδοση τελεί υπό διωγμό. Η διαφορετική άποψη θεωρείται ποινικό αδίκημα και επισύρει αυτομάτως την προτροπή «αν δεν σ’ αρέσει να πας στο Μητσοτάκη».

Ακόμα, αναφέρει πως η χτεσινή απόφαση του συντονιστικού υπήρξε η θλιβερή επικύρωση του ότι «το σημερινό ΠΑΣΟΚ ούτε μπορεί ούτε περισσότερο επιθυμεί να απευθυνθεί με ένα νέο και ειλικρινή πολιτικό λόγο στα παραγωγικά στρώματα του τόπου, να συμβάλλει στην εθνική αυτογνωσία και να αφυπνίσει με ένα συνεκτικό και ρεαλιστικό σχέδιο προοδευτικών μεταρρυθμίσεων τη χειμαζόμενη και παραζαλισμένη ελληνική κοινωνία».

Πληροφορίες: altsantiri.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA