Πολύνεκρο τροχαίο: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι "προφητικές" αναρτήσεις στο Facebook (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πολύνεκρο τροχαίο: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι "προφητικές" αναρτήσεις στο Facebook (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φίλοι από το δημοτικό, μαζί σε όλα. Μαζί στη ζωή και στο θάνατο - Συγκλονίζουν τα πρόσωπα της τραγωδίας που έγινε τα ξημερώματα στον Εύοσμο. Στο πολύνεκρο τροχαίο, ξεψύχησαν 4 παιδιά από 17 μέχρι 19 ετών ενώ άλλο ένα, παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο...

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε τις οικογένειες των τεσσάρων θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

ΒΙΝΤΕΟ
Το αυτοκίνητο προσέκρουσε με σφοδρή ταχύτητα σε τοιχίο, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι τέσσερις απο τους πέντε επιβάτες, με τον πέμπτο να νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Τη ώρα που ερευνώνται τα αίτια της τραγωδίας, έρχονται στο φως αναρτήσεις των παιδιών στο Facebook, που κόβουν την ανάσα...

Λες και ήξερε τι θα συμβεί, ο 19χρονος της παρέας που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε να οδηγεί και από κάτω σχολίαζε: "Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα".
Σε άλλη ανάρτησή του, είχε ανεβάσει φωτογραφία με μια κλήση της τροχαίας. Μια κλήση, που έλαβε επειδή δεν είχε άδεια και δεν φορούσε κράνος, "στολίζοντας" μάλιστα, την Αστυνομία.
Τα πέντε παιδιά, όλοι μαθητές ΕΠΑΛ, πιθανότατα επέστρεφαν από διασκέδαση όταν στις 3.30 τα ξημερώματα από άγνωστη αιτία το αυτοκίνητο μάρκας Volvo, έπεσε με ταχύτητα έπεσε με ταχύτητα σε τσιμεντένιο κράσπεδο και στη συνέχεια στο τοιχίο του γηπέδου της ακαδημίας του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Άρη, Ντίνου Κούη, στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης πάνω από την περιφερειακή οδό.

Ανάμεσα στα θύματα, ήταν και ο 17χρονος οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.


Ο πέμπτος της μοιραίας παρέας, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Όπως αναφέρει στην Thessnews ο διοικητής του νοσοκομείου Αναστάσιος Σπανός, "Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση και με πολλαπλά τραύματα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Βρίσκεται σε καταστολή διασωληνομένος, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε εκτίμηση της κατάστασης του".

Πληροφορίες: Thessnews, Newsit, Newsbomb

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA