Θρήνος στην κηδεία του Στάθη Ψάλτη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρήνος στην κηδεία του Στάθη Ψάλτη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έπεσε το μεσημέρι η «αυλαία» για τον αγαπημένο ηθοποιό, Στάθη Ψάλτη, που «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο... 

Η κηδεία του τελέστηκε δημοσία δαπάνη από τον Δήμο Ζωγράφου στο κοιμητήριο της περιοχής, παρουσία πλήθος κόσμου, συγγενών, φίλων αλλά και απλών θαυμαστών του. 

Η σύζυγός του Χριστίνα, η οποία δεν έλειψε λεπτό από το πλάι του καθ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του, αποχαιρέτισε τον Στάθη Ψάλτη με βουβό πόνο, ενώ και η κόρη του Χριστίνα, είπε το ύστατο χαίρε στον πατέρα της.
Μεταξύ των συναδέλφων του, που βρέθηκαν στο κοιμητήριο Ζωγράφου, για να τον αποχαιρετήσουν ήταν η Μαρία Ιωαννίδου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Σοφία Βόσσου. Το παρόν έδωσαν ακόμα ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Ελένη Φιλίνη, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Νίκος Ζωιδάκης κα. 
Η Καίτη Φίνου, που πρωταγωνίστησε μαζί του στις περισσότερες ταινίες, αλλά υπήρξε και σύντροφός του, ακολούθησε την πομπή σιωπηλή με μαύρα γυαλιά και μια λευκή ενσάρπα. Παράλληλα, έστειλε στεφάνι στο οποίο «υπέγραψε» ως «Κούλα», από την ατάκα που είναι μέχρι σήμερα γνωστή από την ταινία «Βασικά καλησπέρα σας».

Στεφάνια απέστειλαν ακόμα τόσο η αγαπημένη του ομάδα, η ΑΕΚ και ο αδελφός του, όσο και η Άντζελα Δημητρίου, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Κώστας Βουτσάς, η Κάτια Δανδουλάκη κα.
Πληροφορίες: ANT1, Epsilon

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA