Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου - Σοβαρά τραυματίας ο πρώην πρωθυπουργός (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου - Σοβαρά τραυματίας ο πρώην πρωθυπουργός (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:30 στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Μάρνης, σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος...

Η έκρηξη οφείλεται σε έναν παγιδευμένο φάκελο με εκρηκτικά, τον οποίο άνοιξε ο ίδιος ο Λουκάς Παπαδήμος. Ως όνομα αποστολέα στον φάκελο, ήταν η Ακαδημία Αθηνών.

Στο αμάξι που ήταν εν κινήσει επέβαιναν εκτός από τον Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος καθόταν στο πίσω κάθισμα, ο αστυνομικός φρουρός του καθώς επίσης και ο οδηγός του. Και οι τρεις άνδρες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.

Ο πρώην Πρωθυπουργός είναι τραυματισμένος στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στα άνω και κάτω άκρα του. Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει τις αισθήσεις του, επικοινωνεί με τους γιατρούς όμως αυτό που ανησυχεί το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου είναι τα θραύσματα που έχει σε όλο του το σώμα. Ο πρώην πρωθυπουργός νοσηλεύεται διασωληνομένος. 
 
ΒΙΝΤΕΟ
Πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακορείου αναφέρουν πως ο πρώην πρωθυπουργός χειρουργείται, ωστόσο το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού δεν επιβαιώνει την είδηση.

Η αντιτρομοκρατική βλέπει πίσω από το περιστατικό τα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς αφού το χτύπημα στον πρώην Πρωθυπουργό θυμίζει τα μαζικά τρομοπακέτα που είχαν αποσταλεί σε όλη την Ευρώπη με ψεύτικα ονόματα.
Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA