Εύβοια - Καταγγελία: Η ΔΕΗ πήγε να κόψει το ρεύμα σε άνεργο στο Μαρμάρι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια - Καταγγελία: Η ΔΕΗ πήγε να κόψει το ρεύμα σε άνεργο στο Μαρμάρι

Σύμφωνα με καταγγελία - ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου, την Τρίτη 22 Μάη, συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ), επιχείρησε να κόψει το ρεύμα μακροχρόνια ανέργου στο Μαρμάρι που αδυνατεί να ανταποκριθεί στην πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ...

Η ανακοίνωση αναφέρει: Σε απάντηση στην παραπάνω ενέργεια πραγματοποιήσαμε παρέμβαση της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου στα γραφεία της ΔΕΗ στην Κάρυστο, την Τετάρτη 23 Μάη. 

Σε επικοινωνία μας με το διευθυντή του τμήματος εμπορίας της ΔΕΗ στην Εύβοια δηλώσαμε πως είναι απαράδεκτο να κόβεται το ρεύμα σε ανέργους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους και για αυτό δε θα το επιτρέψουμε. Δεν πρόκειται για τυχαίο ή μεμονωμένο περιστατικό.

Καμιά διακοπή ρεύματος σε ανέργους και λαϊκές οικογένειες. Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι είδος πολυτελείας στον 21ο αιώνα.

Είναι πολλές οι εργατικές – λαϊκές οικογένειες που δυσκολεύονται ή αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος ή άλλους λογαριασμούς. 

Από τα επίσημα στοιχεία προκύπτει πως το 30% των νοικοκυριών βρίσκεται σε ενεργειακή φτώχια με βασικότερες αιτίες: το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, τους κουτσουρεμένους μισθούς και συντάξεις και τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Έχουν ευθύνη η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι προηγούμενες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA