Ζευγάρι ηθοποιών άνοιξε ξενοδοχείο στην Εύβοια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ζευγάρι ηθοποιών άνοιξε ξενοδοχείο στην Εύβοια (ΦΩΤΟ)

Στο καταπράσινο Πόρτο Μπούφαλο, σε μια από τις πιο μαγευτικές γωνιές της Νότιας Εύβοιας που φημίζεται για τα καθαρά νερά και το ολόφρεσκο ψάρι της, απλώνεται μια ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή μονάδα, ιδανική για όσους γυρεύουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και αγαπούν τη γιόγκα, την ινδική μέθοδο διαλογισμού που κάνει θραύση στην Ευρώπη...

Οι ηθοποιοί Χάρης Τζωρτζάκης και Έφη Κόντα, άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην Αθήνα και «μετακόμισαν» προσωρινά στον πανέμορφο αλιευτικό οικισμό της Εύβοιας, όπου έφτιαξαν με μεράκι και πολλή αγάπη το «Εvia Silence», κάνοντας ένα όνειρο τους πραγματικότητα.
Το «Evia Silence» είναι όνομα και πράγμα! Είναι το απόλυτο ησυχαστήριο, βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την θάλασσα και η θέα του είναι μαγευτική. Το ξενοδοχείο, που απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, λειτουργεί μάλιστα και ως Yoga retreat center και διαθέτει δικό του εστιατόριο -τα πιάτα του οποίου υπογράφει ο γνωστός σεφ Αντώνης Γιαννακάρης.

Το μέρος που έφτιαξε το ξενοδοχείο ο Χάρης Τζωρτζάκης με την σύζυγο του, μόνο τυχαίο δεν είναι. Η σχέση του ηθοποιού με το Πόρτο Μπούφαλο κρατάει χρόνια, καθώς εκεί είχε παλιότερα ενοικιαζόμενα δωμάτια ο πατέρας του. Η εικόνα των δωματίων άλλαξε εντελώς, όταν ανέλαβαν δράση το Weld Studio, το γραφείο που έκανε την ανακαίνιση του χώρου και ο Άγγελος Παλάσκας.
Οι λάτρεις της yoga έχουν έναν λόγο παραπάνω για να βρεθούν στο «Evia Silence», όπου έχουν προγραμματιστεί σχετικά σεμινάρια το επόμενο διάστημα με top δασκάλους! 

«Η ιδέα για την yoga μου ήρθε, παρατηρώντας προσεκτικότερα το μέρος, όπου βρίσκει κανείς ησυχία και ηρεμία. Το θεώρησα ιδανικό σαν concept», αποκαλύπτει ο Χάρης Τζωρτζάκης, τονίζοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι να μπορεί να προσφέρει ποιότητα στους πελάτες του σε τιμές προσιτές.

Μέχρι τον Ιούλιο οι τιμές στο δίκλινο δωμάτιο είναι 60 ευρώ με πρωινό, ενώ για όλη την high season οι τιμές είναι ακριβότερες κατά 10 ευρώ!

Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ πολλοί γνωστοί ηθοποιοί σπεύδουν εκεί για να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, στηρίζοντας παράλληλα τον συνάδελφο τους. Ο Ιωάννης Παπαζήσης με την αγαπημένη του Βανέσα Αδαμοπούλου βρίσκονται εκεί για ολιγοήμερες διακοπές, ενώ το ξενοδοχείο επισκέφτηκε και η Ρένια Λουϊζίδου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA