Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Έλεγχος αναιμίας στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Έλεγχος αναιμίας στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ!

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου, γιορτάζει μαζί με όλες τις μητέρες και προσφέρει έναν έλεγχο αναιμίας στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ...
 

O έλεγχος περιλαμβάνει: γενική αίματος, σίδηρο, φερριτίνη, TSH και παθολογική εκτίμηση. Θα διενεργείται στα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ καθώς και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Υγείαnet Αθηνών και Περιστέρι.
 

Τον έλεγχο μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ (www.hygeia.gr) και ΜΗΤΕΡΑ (www.mitera.gr) καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/HygeiaHospital, www.facebook.com/mitera.hospital και www.facebook.com/ygeianet έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017. 

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού δηλώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα συμμετοχής, θα λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διενέργεια των εξετάσεων.
 
Οι παροχές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, ο οποίος συμμετέχει ενεργά σε καμπάνιες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού, με στόχο την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών υγείας σε προσιτές τιμές.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA