Ερρίκος Ντυνάν: Ρουσφέτια, τζαμπατζήδες και ονόματα στην τρίτη κατάθεση Μαρτίνη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερρίκος Ντυνάν: Ρουσφέτια, τζαμπατζήδες και ονόματα στην τρίτη κατάθεση Μαρτίνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τις καταγγελίες πως το Ερρίκος Ντυνάν οδηγήθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο «λόγω των πολιτικών που ασκήθηκαν για να φτάσει το ίδρυμα εκεί» συνεχίστηκε η -τρίτη κατά σειρά- κατάθεση Μαρτίνη ως μάρτυρας από την Εξεταστική για την Υγεία...

Ο πρώην επικεφαλής του ιδρύματος έκανε λόγο για την εμπλοκή συγκεκριμένων προσώπων στην υπόθεση του ξεπουλήματος του νοσοκομείου, χωρίς όμως να αναφερθεί σε αυτό το σημείο σε πολιτικά πρόσωπα. 

«Αν έχω το δικαίωμα, προτείνω να ανοίξουν οι λογαριασμοί των Αυγερινού και Καϋμενάκη, ανθρώπων της ΔΟΥ Κηφισιάς, του διευθυντή της συγκεκριμένης ΔΟΥ κ. Κολαϊτη, του Γιαννίκου, της Μπερετάνου και του κ. Παπαγεωργίου που μαζί με τον Γιαννίκο έκαναν όλους τους ελέγχους» ανέφερε. 

Ακόμη, ζήτησε το άνοιγμα των λογαριασμών των Χαραμή και Λιαρόπουλου, «του νυν συνδικαλιστή του Ντυνάν κ. Πανταζόπουλου και επίσης του Κοντογιαννόπουλου και του Στριγκάρη που ήταν μέλη της Επιτροπής για την προμήθεια του εξοπλισμού» σημείωσε.

Ρουσφέτια φέρεται να έχουν ζητήσει, ο Κώστας Σταϊκούρας, διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, οι πρώην πρωθυπουργοί Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Σημίτης, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, οι πρώην υπ. Υγείας, Γεράσιμος Γιακουματος, Μάριος Σαλμάς και Δημήτρης Αβραμόπουλος καθώς επίσης και οι Οδυσσέας Βουδούρης Αχιλλέας Καραμανλής, ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, η Ντόρα Μπακογιάννη κ.α.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA