Εύβοια: Αίσιο τέλος για αγνοούμενο ψαρά στο Λιμνιώνα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Αίσιο τέλος για αγνοούμενο ψαρά στο Λιμνιώνα

Ενημερώθηκε τηλεφωνικά το Λιμεναρχείο Κύμης για περιστατικό αγνοούμενου ερασιτέχνη αλιέα ο οποίος επέβαινε επί της ερασιτεχνικής λέμβου «ΝΑΣΑ» ετών 72 στην θαλάσσια περιοχή του Λημνιώνα...

Κατόπιν σχετικής διαταγής Λιμενάρχη Κύμης Αντιπλοιάρχου ΛΣ Βέτσικα Ευθυμίου απέπλευσε το ΠΛΣ 143 Λ/Σ Σκύρου και ΠΛΣ 169 Λ/Χ Σκοπέλου για εντοπισμό αγνοούμενου σε ευρύτερη θαλάσσια περιοχή καθώς και τα περιπολικά Υπηρεσία μας για έλεγχο ακτογραμμής περιοχής συμβάντος.

Τον επιχειρησιακό συντονισμό για την προαναφερόμενη διάσωση πληρώματος και σκάφους ανέλαβε επιτυχώς το Λ/Χ Κύμης κατόπιν σχετικής διαταγής του ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ.- ΕΛΑΚΤ/ΕΚΣΕΔ.

Ο ανωτέρω αγνοούμενος ανευρεθεί περί ώρα 05:40 εντός του θαλάσσιου ύδατος σώος και περισυλλέχτηκε καθώς επίσης και η λέμβος από η οποία ήταν αναποδογυρισμένη στην θαλάσσια περιοχή του Λημιώνα από προαναφερόμενα πλωτά Υπηρεσίας μας.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με το ΠΛΣ 169 σε λιμένα Κύμης όπου και διεκομίσθει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Π Νοσοκομείο Κύμης για προληπτικές εξετάσεις . Υπηρεσία μας ενημέρωσε τους οικείους επί του περιστατικού οι οποίοι έσπευσαν στο Λ/Χ Κύμης και ευχαρίστησαν το προσωπικό για την γρήγορή αντιμετώπιση του προαναφερόμενου συμβάντος.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Κύμης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA