Εύβοια: Αυστηρούς ελέγχους σε βενζινάδικα και ξενοδοχεία ζήτησε το Εργατικό Κέντρο από το Σ.ΕΠ.Ε | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Αυστηρούς ελέγχους σε βενζινάδικα και ξενοδοχεία ζήτησε το Εργατικό Κέντρο από το Σ.ΕΠ.Ε

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μεταξύ του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και του Ειδικού Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε, Νάσο Ηλιόπουλο...

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Μέσα στα θέματα που τέθηκαν ήταν της οργάνωσης και επιχορήγησης των Επιθεωρήσεων Εργασίας με τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούν (έχουν σταματήσει εδώ και 6 μήνες περίπου) με κύριο μέλημα την βενζίνα, για να γίνονται έλεγχοι σε όλη την Εύβοια.

Η κατάσταση στις ξενοδοχειακές μονάδες στην Εύβοια και οι έλεγχοι αυτών ήταν ένα άλλο θέμα, οι ελαστικές μορφές εργασίας, απλήρωτη εργασία, η μαύρη ανασφάλιστη εργασία αναλύθηκαν διεξοδικά.

Ακόμα αναλύθηκαν θέματα των «κλειστών» εργοστασίων στο Νομό μας, όπως ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΣΕΛΜΑΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ (ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ), ΝΕΟΣΕΤ και ζητήθηκαν πρωτοβουλίες.

Μέσα στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα, ο Ειδικός Γραμματέας δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες, οσότου δρομολογηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Το Εργατικό Κέντρο θα παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις και θα χρησιμοποιεί όλες τις δυνάμεις του, για την ανατροπή όλων αυτών των πολιτικών που έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους και την μικρομεσαία τάξη σε τριτοκοσμικές συνθήκες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA