Εύβοια: Δώδεκα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο - Δείτε αναλυτικά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Δώδεκα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο - Δείτε αναλυτικά!

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στο Νομό Εύβοιας την Τρίτη (20-06-2017) συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα και συγκεκριμένα:

- Ημεδαπός στα Λουτρά Αιδηψού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αιδηψού, για κλοπή από εμπορικό κατάστημα της περιοχής.

- Δύο ημεδαπές γυναίκες στη Νέα Αρτάκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για απόπειρα κλοπής από κατάστημα super market της περιοχής.

- Δύο αλλοδαποί στο Αλιβέρι, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων & του τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν 7 μαχαίρια και 11 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με αδασμολόγητα τσιγάρα.

- Αλλοδαπός στο Αλιβέρι, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Κατασχέθηκαν μαχαίρι, σουγιάς και ένα αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα των (200) ευρώ.

- Αλλοδαπός στην Ιστιαία, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.

- Δύο άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας & του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

- Ένας αλλοδαπός στο Βαθύ Αυλίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

- Ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

- Τέλος, αλλοδαπός στην Παραλία Αυλίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA