Καραπαπάς σε Αναγνωστάκη: «Θα σε φτιάξουν οι "σκατόγαυροι" στις εκλογές...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καραπαπάς σε Αναγνωστάκη: «Θα σε φτιάξουν οι "σκατόγαυροι" στις εκλογές...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο του Ολυμπιακού προκάλεσε το βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο youtube (δείτε ΕΔΩ) το οποίο δείχνει τον Χαλκιδέο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη να ρωτάει αστυνομικό "αν είναι σκατόγαυρος", μια φράση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, άσχετα αν ειπώθηκε σε στιγμή χαβαλέ...
 
«Εεε, δεν ασχολούμαι», ήταν η απάντηση του αστυνομικού, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου να λέει: «Ααα ευτυχώς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ:
Το βίντεο αυτό επέφερε την αντίδραση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνου Καραπαπά, που ανέβασε το εξής post στο Facebook:
 
"Θα σε φτιάξουν οι «σκατόγαυροι» στις εκλογές και εσένα και τους ομοίους σου... Η ανοχή κάπου εδώ τελειώνει..." τόνισε ο Κων/νος Καραπαπάς, αναρτώντας και δημοσίευμα ερυθρόλευκου site, που είχε εως τίτλο: Ντροπή! Ο Γεν. Γραμ. Δημ. Τάξης ρωτάει αστυνομικό αν είναι "σκ...γαυρος"! (video).
Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Αναγνωστάκης είναι ΑΕΚτζης και ειδικά σε δημόσιες τοποθετήσεις του πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. 

Πάντως το σχόλιο του Κων/νου Καραπαπά θεωρείται από πολλούς άστοχο, μιας και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης μπορεί να θεωρείται κυβερνητικός ως αξίωμα, αλλά ήταν βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τους ΑΝΕΛ. Επίσης δεν ήταν υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές του 2015.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Δημήτρης Αναγνωστάκης σε αστυνομικό: «Σκατόγαυρος είσαι;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA