Νέες καταγγελίες - «φωτιά» στο Μενίδι: Έρχονται μέχρι από την Χαλκίδα για να πάρουν πρέζα! Τα παίρνουν «χοντρά» οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί, κυκλοφορούν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέες καταγγελίες - «φωτιά» στο Μενίδι: Έρχονται μέχρι από την Χαλκίδα για να πάρουν πρέζα! Τα παίρνουν «χοντρά» οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί, κυκλοφορούν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες καταγγελίες - «φωτιά» για τους επίορκους αστυνομικούς, έκαναν οι κάτοικοι του Μενιδίου...

Όπως λένε, συνεργάζονται και προστατεύουν εμπόρους ναρκωτικών και όπλων, εισπράττοντας χιλιάδες ευρώ μπροστά στα μάτια τους πολλές φορές, ενώ κυκλοφορούν και με πανάκριβα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ δημιούργησε ένα αρχείο με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, με θέμα καταγγελίες κατοίκων του Μενιδίου,.

Πρόθεση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων είναι να διερευνηθεί ξεχωριστά η ξεχωριστή καταγγελία. Προτεραιότητα έχει δοθεί στα βίντεο με αστυνομικά οχήματα ακινητοποιημένα δίπλα σε σημεία αγοραπωλησίας ναρκωτικών. 

Παράλληλα. οι τοξικομανείς συνεχίζουν να φτάνουν κατά δεκάδες με λεωφορεία στην περιοχή προκειμένου να πάρουν τη δόση τους, ενώ όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι στο newpost "εκτός από την Αθήνα, έρχονται μέχρι από την Χαλκίδα για να πάρουν πρέζα".
 
Στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναγνώρισε ότι η δράση των κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή μεγέθυναν και την εισροή πακτωλού εκατομμυρίων ευρώ που αλλοτριώνουν διεφθαρμένες ή επιρρεπείς συνειδήσεις και μεγεθύνουν την ανοχή στο φαινόμενο. 

«Είναι ευκαιρία να γίνει μια εμπεριστατωμένη και λεπτομερής έρευνα για τις καταγγελίες διαφθοράς αστυνομικών και όπου προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν αυστηρές ποινές», σημείωσε η ίδια πηγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA