Νοσοκομείο Χαλκίδας: Ο Ανδρέας Ξανθός μίλησε σε γιατρούς και εργαζόμενους - «Γίνεται η πιο σοβαρή προσπάθεια τα τελευταία 15 χρόνια» - Το δώρο του Τζαφέρου στον υπουργό Υγείας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Ο Ανδρέας Ξανθός μίλησε σε γιατρούς και εργαζόμενους - «Γίνεται η πιο σοβαρή προσπάθεια τα τελευταία 15 χρόνια» - Το δώρο του Τζαφέρου στον υπουργό Υγείας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία δεκάδων εργαζομένων, γιατρών, νοσηλευτών, των Διοικητών Νοσοκομείων της Εύβοιας και του Γ.Γ. Σταμάτη Βαρδαρού, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός πραγματοποίησε δημόσια σύσκεψη μαζί τους στο Νοσοκομείο Χαλκίδας το οποίο αντιμετωπίζει μια σειρά από προβλήματα, όπως όλος ο τομέας της Υγείας...

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα, έγινε συζήτηση για τα ζητήματα του Νοσοκομείου και τα προβλήματα που προκύπτουν στη λειτουργία του. Έγινε αναφορά στις νέες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών που έχουν γίνει, τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που παραδέχτηκαν και οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι χειροκρότησαν τον υπουργό. Παράλληλα ο υπουργός παραδέχθηκε ότι θέλει τεράστια προσπάθεια για να φτιάξει το σύστημα υγείας το οποίο είχε καταρρεύσει και λεηλατήθηκε τα προηγούμενα έτη.

Πριν την ομιλία του Ανδρέα Ξανθού, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Παναγιώτης Τζαφέρος έκανε δώρο στον υπουργό ένα βιβλίο του Σκαρίμπα.

ΒΙΝΤΕΟ

Επίσης εργαζόμενοι σχολιάσαν αρνητικά την απουσία του πρόεδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείο Χαλκίδας, Γιάννης Αγγελάτου, ο οποίος δεν έδωσε το παρών στη συζήτηση και προτίμησε απλά να διαμαρτυρηθεί κατά την άφιξη του υπουργού και στη συνέχεια να αποχωρήσει.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA