Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 51-66: Επεισόδια, φωτοβολίδες και διακοπή - Αντρίκιο πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 51-66: Επεισόδια, φωτοβολίδες και διακοπή - Αντρίκιο πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως και το 1999, έτσι και τώρα ο Παναθηναϊκός νίκησε στον 5ο τελικό των play off τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ, με 51-66 και πανηγύρισε τον 35ο τίτλο στην ιστορία του...

Ο 5ος τελικός σημαδεύτηκε από τη διακοπή του 1.56΄΄ πριν το τέλος του, με τις φωτοβολίδες και τα καπνογόνα να πέφτουν "βροχή" στον αγωνιστικό χώρο και προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οι διαιτητές διέκοψαν άμεσα το ματς και με την αποστολή του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκαν στ΄ αποδυτήρια.
 
Με εντολή τους εκκενώθηκε το γήπεδο και το ματς τελείωσε με τους «πράσινους» να πανηγυρίζουν το νταμπλ, καθώς είχαν κατακτήσει και το κύπελλο.
Η καλύτερη ομάδα στη σειρά των τελικών ήταν αυτή που πήρε το πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» που έχασαν τα δύο πρώτα ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα τελευταία λεπτά, στον πέμπτο και καθοριστικό αγώνα πήραν αυτό που δικαιούταν στον καταληκτικό αγώνα και με 3-2 νίκες επέστρεψαν στην κορυφή της Α1 μετά από 2 χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA