«Σείστηκε» το ΟΑΚΑ στη φιέστα του πρωταθλητή Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Σείστηκε» το ΟΑΚΑ στη φιέστα του πρωταθλητή Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Παρόντος του ανθρώπου που άλλαξε το ρου της ιστορίας του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, Παύλου Γιαννακόπουλου, του αδελφού του, Θανάση, αλλά και του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Παναθηναϊκός γιόρτασε μπροστά σε περισσότερους από 15.000 οπαδούς του την κατάκτηση του νταμπλ της περιόδου 2016/2017...

Πριν την έναρξη της φιέστας, σε μεγάλο video wall προβλήθηκαν σκηνές από την γιορτή που ακολούθησε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Λίγο πριν τις 21:30 οι παίκτες άρχισαν σιγά-σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους στο κέντρο του γηπέδου, με τους οπαδούς να τραγουδούν ρυθμικά τα ονόματα του καθενός ξεχωριστά. 
Αυτοί που γνώρισαν τη μεγαλύτερη αποθέωση ήταν οι Κει Σι Ρίβερς και Νικ Καλάθης, όπως και οι Αντώνης Φώτσης, Νίκος Παππάς, Τζέιμς Γκιστ. Το γήπεδο «σείστηκε» και στην εμφάνιση του Τσάβι Πασκουάλ, του «πρωτομάστορα» της μεγάλης επιτυχίας των «πρασίνων» στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πήρε το μικρόφωνο και στη σύντομη ομιλία του τόνισε: «Εάν συνεχίσουμε να είμαστε όλοι μία γροθιά θα πανηγυρίσουμε στο μέλλον ακόμη περισσότερους τίτλους», ενώ ακολούθησε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είπε: «Είμαι ένας από εσάς. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη που παρέχετε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα».
Ο Τσάβι Πασκουάλ από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο και τη διοίκηση, επισήμανε: «Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους τους παίκτες.

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Νικ Καλάθης, ο οποίος ευχαρίστησε τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο για τη συμβολή τους στη δημιουργία αυτής της ομάδας, στη συνέχεια αφιέρωσε στον κόσμο τον τίτλο. 

Το Κύπελλο του πρωταθλήματος της περιόδου 2016/2017 δόθηκε στον Νικ Καλάθη από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, στην κορυφαία ίσως στιγμή της φιέστας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA