Στο εδώλιο δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για την υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης δύο νεαρών σε παραλιακή λεωφόρο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο εδώλιο δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για την υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης δύο νεαρών σε παραλιακή λεωφόρο

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου θα καθίσουν και σήμερα οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που εμπλέκονται στην υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης με πρωταγωνιστές έναν 19χρονο και έναν 16χρονο τον Ιανουάριο του 2013 στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου...

Η δίκη, που είχε ξεκινήσει την περασμένη Δευτέρα, θα συνεχιστεί σήμερα με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων.

Κατά την πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας, είχε καταθέσει ο πατέρας του 16χρονου, που επέβαινε στη μηχανή, αναφέροντας τις δραματικές στιγμές, που έζησε η οικογένεια του τις ημέρες που ο γιος του νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι δύο αστυνομικοί, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, από την πρώτη στιγμή αρνούνται κάθε κατηγορία, ενώ υποστηρίζουν ότι η μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα, που τους “καίει”, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν, όταν ο 19χρονος μαζί με τον 16χρονο, κινούμενοι στο κέντρο του Ηρακλείου με τη μηχανή, δε σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο, που τους έκαναν οι δύο αστυνομικοί.

Τότε οι άνδρες της ΔΙΑΣ άρχισαν να τους καταδιώκουν, ώσπου ο 19χρονος οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε στο πρανές στην άκρη του δρόμου στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Και οι δύο νέοι τραυματίστηκαν σοβαρά στο κεφάλι και χρειάστηκε να νοσηλευτούν για αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αυτόπτης μάρτυρας τότε είχε ισχυριστεί ότι είδε τον έναν εκ των δύο αστυνομικών να σπρώχνει με το πόδι του τη μηχανή.
 
Πληροφορίες: Cretapost.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA